35 12345
發新話題

凱悅E Cup baby 真係好好 ^^

凱悅E Cup baby 真係好好 ^^

我講的是@#^ , 即一生中最大, 同凱記第一乳神......

服務好好啊, 身材很好,感覺好舒服呀! 行遠少少都值得多D去^^

(提提@#^早幾日掉失左手機T_T,C hing 們可以打新# XXXXXXXXXXX 再 call ^^)

CHING,刪左你個女女電話,因為號碼唔岩,費事比人打去SO擾其他人.

引用:
原帖由 何大師 於 2010-9-13 00:14 發表
我講的是@#^ , 即一生中最大, 同凱記第一乳神......

服務好好啊, 身材很好,感覺好舒服呀! 行遠少少都值得多D去^^

(提提@#^早幾日掉失左手機T_T,C hing 們可以打新# XXXXXXXXXXX 再 call ^^)
點服務好好呀,講詳細D好喎,之前有CHING報告話得波大,但成條死魚咁,唔通宜家增值左,係就講黎聽吓.

唔係咁架, 只要你地唔好咁狼, 叫大波就大大力, 係人都驚啦, 大家都呵護下小花, 佢就會好唔同..溫柔D吧...哈哈.

我見到大波會忍唔住係咁渣架喎.........

回復 1# 的帖子

咁似廣告嘅!?

引用:
原帖由 包.脹 於 2010-9-13 00:45 發表
我見到大波會忍唔住係咁渣架喎.........
你試下俾人大力渣你伙會點反應 ???? 明白未 ??

引用:
原帖由 何大師 於 2010-9-13 00:14 發表

(提提@#^早幾日掉失左手機T_T,C hing 們可以打新# XXXXXXXXXX 再 call ^^)
c兄係咪國內兄弟?
點解講野咁多尼d ~ T_T ^^ 咁既大陸文化既
囡囡手機號碼公開唔怕有無聊人打去咪反而害死個囡囡?
囡囡叫c兄放出尼嫁?

引用:
原帖由 gaperwong66 於 2010-9-13 01:04 發表

c兄係咪國內兄弟?
點解講野咁多尼d ~ T_T ^^ 咁既大陸文化既
囡囡手機號碼公開唔怕有無聊人打去咪反而害死個囡囡?
囡囡叫c兄放出尼嫁?
C hing, 冇咩事既, 係想多D新舊取番聯系Tel., 又可以約女女上鐘,都好的.^^

35 12345
發新話題