發新話題

講逃 no.*^ + 講逃孖寶雙飛

講逃 no.*^ + 講逃孖寶雙飛

星期六睇完德國贏阿根庭,就走左上講逃揼骨,星期六晚加世界盃都係好小客
四五條友到,技 C 都係得九個 ,冲完涼直接入房睇女,第一個一般般,想再睇下先,
彈,第二個揼過既,都彈,第三個 no.*^  高高地,是但入閘,女女大約米六二、三,
小肥大波
[應該有 D]黑皮膚,之前係 KHO 做既[帶女果個仲話比個新女我],
不過唔記得係咩 no.,女女揼骨、波推、果凍、打飛支手勢純熟,樣樣做足,
上下無格手,整體合格不過無乜驚喜,有 D 死板,女女洗完手返黎都仲有按下腿:good2: ,
幾舒服按到我都訓著左,直到夠鐘比個電話響醒
[我覺得港字頭 D 電話都好大聲],
走時都唔記得指定動作,不過 lee 個都未必會返食,埋單前台竟然有廿蚊現金券派。

訓醒食完野見有 D 廿蚊現金券係道,又同朋友上去講逃玩返轉先走,
去到樓下知客原來都有廿蚊現金券派,星期日下午三點幾,唔道係咪跑馬關係,又係好小客,
女女就多過夜晚,有十幾個,今次同朋友係電腦睇下相先,睇到 no.# 時部長話佢係老師,
咁就試下老師啦,朋友就要左 no.@#
[之後朋友話好玩要返食],no.# 樣一般,身高米六左右,
心口應該有 C ,Part 1 按得好好,力水就差小小,不過之後有問我夠唔夠力,
心諗志不在此就話 OK,女女幾健談,話之前係講完都係老師,講講下講到有無試過雙飛,
我話無佢就叫我試下,跟住佢就打出前台叫左 no.#^ 入黎,一個按背,一個按腿,都幾舒服,
之後 no.# 出去攞油,no.#^ 就繼續幫我按下吹下水,no.# 攞完油返黎就一個推背,一個推 PP ,
跟住波推、果凍一個上身一個下身,其間仲醒左幾下飲水 添,落油打支左一個右一個,
車完左車右,揸完左揸右,啜完左啜右,摷完左摷右,真係爽到震
最後左一個右一個幫我啜 lin 打出,爽爆完事,最難得係佢兩表姐妹配合得好好:thumbs_up.gif: ,
lee 個組合值得一試 .............
再試最後更係指定動作,攞晒兩個 啦。

[聽女女講,話廿蚊現金券只做七月]
[我諗短期內 lee 間場夜晚都一定有房訓過夜]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有報告話#^幾掂又可打井播
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-5 00:37 發表
有報告話#^幾掂又可打井播
樣一般
腳靚加滑
唔得閑打井

不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-5 00:46 發表
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=83156&page=3#pid907596

係咪距呀?
係 lee 個
不過報告無話可以指插

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-7-5 12:50 AM 發表

係 lee 個
不過報告無話可以指插
原帖由 alex1312 於 2010-7-1 03:07 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=907181&ptid=83156][/url]
我試過呢條女,上次加埋#號和#^一齊雙飛添,#係老師傅,專訓練d新女,#^個背隻紋了好大個鳳凰
#^真係超多水,又可掘井…加埋#真齊雙飛正能度呢

我睇到呢句嘛
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2010-7-5 00:54 發表

原帖由 alex1312 於 2010-7-1 03:07 PM 發表 images/common/back.gif
我試過呢條女,上次加埋#號和#^一齊雙飛添,#係老師傅,專訓練d新女,#^個背隻紋了好大個鳳凰
#^真係超多水,又可掘井…加埋#真齊雙飛正能 ...
係 wor 下次試下先

回復 7# 的帖子

敢就要彈個 黎啦
不喜勿回,不喜勿小

發新話題