發新話題

抱不平衰格妓屍揾傻仔真人真事報告

抱不平衰格妓屍揾傻仔真人真事報告

邊日費事講la 大陸咁多人上尼睇用諧音代替,講番果日約埋其中一位版主去66兄經常提既好仔桑拿疏乎,又會咁岩撞正老友個仔成班上去wet,千求萬求唔好話比佢老豆知,做世叔伯梗係有求必應la 放心la佢老豆係唔識上網既,本應冇乜特別,只不過臨走出現一段小插曲 原來世侄試左是非王沙魚 dup完約好食早餐,我地早已經約好晒相好食早餐,而我地既相好係非常討厭是非王既行為又點可能一齊尼,細聲提點世侄同尼隻野食野冇所謂,食得幾多跌極有限,但係記住唔好沉,話晒廿歲未夠靚仔未夠班同歡場女子玩,沙魚玩博同情迷湯既手段世侄輸硬 叫世侄駛開d老友玩二人早餐心知咩事la 咁既環境明知個八婆唔會玩大棚咪出聲話一齊lor 早餐之嗎好死遮我請晒又點話 沙魚聽到梗係唔膠慶la 咪話我尼個世侄冇用冇主見lor 世侄咁咪睇到個真面目lor

埋左單各分東西,年青人全部麥記,我地d老鬼拖住兩件梗係港式茶餐廳la 世侄話條女想學人睇電子書,讚佢部i-phone行貨好正wor(好想有一部香港買有信心d)心照la 岩岩識未必咁快劏入肉(睇對手 )遲d咪知味道lor 相好話沙魚晌停屍間週不時自吹自擂笑d港燦係傻仔,只係不外為人道遮,唔少客賴過野中晒毒,只不過網上冇人提亦冇人會認咁蠢,有志墮入佢條愛河者不妨一試 冇乜貨淆份老櫬切勿以身試法la,

講番自己骨運平平,相好抱恙在身冇玩得咁到肉,人心肉造佢盡左力算la 唔方便公開相好no費事條沙魚難為佢:smile1:

我知版主講邊個

多謝師兄寫實報告,事實港燦都好多沉船:biggrin:

引用:
原帖由 ken6480 於 2010-4-12 05:27 發表
多謝師兄寫實報告,事實港燦都好多沉船:biggrin:
隔離台有港燦真情自白

做雞的女人真係好無情!!!!!!! 我同佢嘅開始係於第一次交易比左100蚊貼士, 自此就沉淪了...
同佢相處耐左就發現佢好多嘢瞞鳩住我
我每月比5000佢, 喺梅林租屋住, 平時喺屋企佢日頭就上QQ, 同d不明人士聊天, 又懶西唔撚落樓買菜, 一係就去打麻雀, 做美容, 淘寶買嘢......我晚晚放工趕頭趕命返嚟買菜煮撚埋比佢食, 條臭西都仲嫌三嫌四, 我心撚淡
一次我放假, 趁佢出去做美容, 我即刻上電腦check 下, 見佢QQ仲掛住, 即刻打開聊天記錄, 我吊佢老味, 佢醒目刪撚走全部記錄
又有一次, 趁佢訓覺, 打開佢手機睇吓d訊息, 仆街, 又刪撚走d訊息, 條臭西真係好撚古惑
冚家鈴, 一次我喺香港做緊嘢幫人拉緊線, 佢打嚟話叫我收工去美心買打西餅帶返嚟比佢食, 聽完我好撚興, 當我臭四呀!!
成撚日話佢d friend個老公揾幾多幾多錢, 揸乜撚嘢車, 住高級私人住宅, 我聽撚到煩

佢平時收得密, 終於百密一疏, 佢去廁所屙屎, 比我偷睇到佢同前男友QQ聊天, 講撚埋d肉麻嘢, 等佢出嚟, 我即刻開佢波發圍, 叫佢執嘢走人, 當晚佢即走, 自此音訊全無, 人間蒸發

我付出甘多, 出錢又出力, 到頭嚟得到什麼???

引用:
原帖由 樂樂 於 2010-4-12 05:24 發表
我知版主講邊個
我夠知la

多謝版主忠告, 是實上現在很多年青人都沉船!

引用:
原帖由 樂樂 於 2010-4-12 05:36 發表

隔離台有港燦真情自白

做雞的女人真係好無情!!!!!!! 我同佢嘅開始係於第一次交易比左100蚊貼士, 自此就沉淪了...
同佢相處耐左就發現佢好多嘢瞞鳩住我
我每月比5000佢, 喺梅林租 ...
但尼個吾會係沙魚掛??

引用:
原帖由 hokw 於 2010-4-12 10:32 發表
多謝版主忠告, 是實上現在很多年青人都沉船!
咁都要親身經歷過
至知道味道
有所體驗嘛
正所謂...
醉過先知酒濃
愛過先知情重

發新話題