發新話題

深豪起機京鵬墮機~~1~3集齊

深豪起機京鵬墮機~~1~3集齊

俟晚同個阿表北上解悶,先到金光華tea一tea,tea完到深豪,一心想試有c兄試過既33可惜唔晌度,按腳睇中有個行過既高妹,問經理幾號順手mark住,又係咁黑仔:_n11: 條女岩岩入房上鐘,係之前有個客電book,冇計橫掂大波幫我按腳咁咪等下先,差唔多完果時美容妹撩我做淋巴,果對死人眼淫到出樣,氹多兩氹跟佢入美容房,過程冇乜特別都係d美容野,推淋巴話保養wor幫我禁下膀胱火,又掃下前列腺位 覺得奇怪多口問下淋巴晌果個位咩 美容妹話私人醒既,咁就死得la谷到行一行,不過唔會lor錢引佢,驚出左一陣間回唔到氣出唔切,夠鐘簽左3草比佢,果頭出房尼頭職員帶我入房 入到房高妹已經晌度等定我,真人幾正wor:_n9: 靚過相,趴晌度鍊幾野壓住條野頂唔順,可能頭先比美容妹摸得勁得滯,自動反轉身叫佢準備油,唔駛兩分鐘番尼,條女淨係較暗dd燈,開始尼料手勢唔錯唔錯:good2: 摸下條腰條女醒目自動解扣:good2: 咁光環境下睇清楚波型好靚啜幾啖先 伸埋手入底褲仙人探洞,探探下有河有溪水卒到jeep jeep聲 少少扮呻淫咁la,不過聽落幾high未夠一個鐘爆左,條女話出去洗手,我話唔駛因為要走,佢唔知愕然丫開心丫定驚我唔滿意,遂一話比佢聽非常滿意表現,因為之前做左美容遲左入尼,有人晌出便等我費事等我咁耐咁遮,問佢幾多號話係90,做埋我要落班,咁咪岩lor原來番早班,我早走唔駛阻你收工tim,埋單果時見到個27~8歲靚仔同收銀死lur,條靚仔乸住張08年報紙30蚊coupon,收銀妹話過晒期唔收,後尾條靚仔個老友晌銀包lor張街街coupon比佢,收銀妹話減20,條靚仔唔順氣lur個經理減多10蚊,經理話比佢聽即係要佢比,因為公司唔收,尼d咁既西客影衰香港人 lur多幾野dup佢果條女話算la算la唔好嘈,條女自動幫佢比10蚊,你地話條靚仔係咪西到震 條女咁好死原來條西仔第個場捧佢捧到尼度,我埋自己188機餐+108美容+30美容小費+20按腳小費-20街街coupon=226

去完深豪跟住去飲酒再落京鵬,三個地方全部有驚喜

飲左酒有d攰,遲d出埋下集

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-2-12 05:36 發表
俟晚同個阿表北上解悶,先到金光華tea一tea,tea完到深豪,一心想試有c兄試過既33可惜唔晌度,按腳睇中有個行過既高妹,問經理幾號順手mark住,又係咁黑仔:_n11: 條女岩岩入房上鐘,係之前有個客電book,冇計橫掂大波幫我按腳 ...
你就開心la

引用:
俟晚同個阿表北上解悶,先到金光華tea一tea,tea完到深豪,一心想試有c兄試過既33可惜唔晌度,按腳睇中有個行過既高妹,問經理幾號順手mark住,又係咁黑仔:_n11: 條女岩岩入房上鐘,係之前有個客電book,冇計橫掂大波幫我按腳 ...
期待你既下集 wor 夜鬼兄.

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-12 07:12 發表

期待你既下集 wor 夜鬼兄.
我都等緊呀

report is great waiting your second report.

引用:
睇相已經唔差
真人仲正過相

引用:
睇相已經唔差
真人仲正過相

好心急下集

發新話題