19 123
發新話題

粥店+小加

粥店+小加

很久都沒出過報告了,一來因為一路都按正骨,所以都唔知寫咩好
二來隻老虎看到實一實,怕佢知到有呢個網就大獲了
今日因為工事上左深圳,立刻去放鬆下先啦  

第一站6:00左右去到粥店,一入門口感覺好像細場一間
其間聽到前台在接電話,原來這裡有很多人訂房的
到服務台說要vip房,剛好有房所以唔使等,真好彩
經過大堂看到都幾多人在按腳,有男有女,
一路跟住部長上2樓,佢就一路介紹收費
入到房叫來個是但
自己先沖涼,叫佢安排囡囡十分鐘後到
個部長都幾好禮貌的:thumbs_up.gif:
囡囡到~嘩~ 如果呢條女在cp/ca做,一定可以有唔錯的收入
一開始囡囡就問我會否提前下鍾,如果要請早點跟她說
原來如果客人要早走而沒提前通知
不管是否客人要求,囡囡一律要罰的
(個人覺得這規定真的不大合理)
先做正常按摩,用個人感覺來說
只能說不過不失(可能自己按得正骨多,要求高啦)
其間用鹽.熱石袋擦背,都幾好玩:thumbs_up.gif:
到戲肉,囡囡自動背向我,還要我幫忙飛bar,
當然樂意為佢服務啦,從後面使出雙龍爭珠
雖然唔算好大,cup手,幾好彈性.
之後互相攻防,本想用一陽指進攻
可惜只能過門而不能入:smile1:
攻守其間囡囡都算佩合,又會加上迷人魔音
最後完成第一站的行動
整體來說除左舊d其他都唔錯

第二站8:30到小加
由於自7月1日小加已由明陽老闆回收
易名為+"陽"城,全場重新裝修
所以好新,全場的間隔就冇咩唔同
因為是按正骨,所以冇咩好講
只說一下其他小道消息
因為在小+有老相好,所以八到唔少野,
1.上月因為老師為囡囡同新經理吵大獲,舊囡囡大部份都走晒,現在大多都是新人來的
2.4樓正在改建做vip房,日後是否會改一國兩制就唔知啦
3.現在全場改用電腦,所以冇左相看了,而技師上鐘要先在5樓拍卡取一張電腦的上鐘單,落鐘又要跑回5樓拍卡,
如果超過十五分鐘就會當客人加鐘的,我試過電話冇響,好彩問一下,唔係又要按多一個鐘了.所以要留意.
4.聽囡囡說全部工程完工後會加價,加幾多就唔知,話老闆想把個場做高檔d喎(都唔知咩道理,貴=高檔)
5.現在正在重新裝修房間,電視全換lcd,算幾好.

6.現在小+已沒有廚房,叫野食要入單到酒店哪邊的廚房,我試過叫碟干炒牛河,要成30分鐘,又耐,又唔好食,想叫野食的師兄最好有心理預備啦
如果有師兄想去試場,最好就唔好日間去,因為會好吵,7:00pm後工人收左工就唔會吵了.

要訂房?好旺?開大場?

引用:
原帖由 gaperwong66 於 2008-11-12 02:45 發表
要訂房?好旺?開大場?
個場係機場,唔係開大的
弼店本來就旺的,你睇下d舊報告就知啦

唔係開大點解要訂房?

thk c hiing

引用:
原帖由 hkhung 於 2008-11-12 02:26 發表
很久都沒出過報告了,一來因為一路都按正骨,所以都唔知寫咩好
二來隻老虎看到實一實,怕佢知到有呢個網就大獲了
今日因為工事上左深圳,立刻去放鬆下先啦  

第一站6:00左右去到粥店,一入門口感覺好像細場一間
...
小+收費如何c兄

引用:
原帖由 夜鬼 於 2008-11-12 06:09 發表

小+收費如何c兄
現在都未有咩變,中式68,保健128,不過就多左幾樣2xx-4xx的項目,新項目我未試過,所以唔知係點按的

19 123
發新話題