35 12345
發新話題

鳳凰路兩滴報告

鳳凰路兩滴報告

琴日早左收工,上網知道賴斯宜家做緊$100 機餐,好奇之下去試下先
5:30pm 到,個場都幾新淨,沖涼室地方夠光猛:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:,locker 仔服務都幾好,仲要仔兩個招呼我 。可能真係好多客,lcoker仔話衫褲洗唔切,我之後個ching 要用即係衫褲,要加多$10人仔 而我都係要著女裝褲
涼完涼入房,有電視,算企理。原本想搵10號,但係上緊鐘,惟有輪牌睇骨運。黎左個好似係#98,少fat  樣都幾好 就佢la。 part 1 真係夠哂力水,囡囡話忙到午餐都未食,我講笑話你未食飯,都可以咁大力 真利害:thumbs_up.gif:
part 2都冇乜特別,囡囡坐旁邊,解bra時 :biggrin::biggrin: 真係好大波波 應該有34-35D,勁好搓手, 不過就唔俾咀linlin, 可隔褲同妹妹say hi 。互動下 好快就ko 90mins夠鍾 。出房沖涼,原本想焗下桑 點知個房晾哂衫褲 ,惟有走人,又係兩個locker仔招呼我,埋單真係$100人仔

第二站係對面既鳳凰,locker 仔服務依然係差,同賴斯真係冇得比:_n11::_n11:,不過我都慣哂。
問locker仔呢期邊個紅,佢講得2-3個 ,我之前都試過 算數唔問佢。
心目中已有心水技師, 囡囡咁o岩番夜班 fit哂(如果番早 我真係唔想阻住佢地收工)
囡囡滿頭大汗入到黎, 應該係趕住番黎o係前台既閱兵儀式。按我果時都feel 到佢好熱,我話你開冷氣la...佢話驚我會凍親同感冒,唔駛開。我話凍我會出聲,最後佢都係搵野撥下就算 ,我見咁... 梗係幫手同佢撥涼la 又叫我幫手幫佢用紙巾抹下背脊d汗,佢地著吊帶既衫,我乘機錫下佢條頸:big_smile:
part 1 都ok 又真係幾好力 舒服 part 2 都係推背 rpp ,跟住轉番身又係互動時間 ,解bra..波形幾好,及身波 軟綿綿 好好搓手:_n9::_n9:。可以鍚linlin 好鬼好味 不過我摸佢大脾時 佢話唔掂得妹妹 ,我話都係想摸大脾ja..我知道了佢就咀左我一啖
囡囡開始猛烈攻勢, chok 下又掃下 掃下又chok下弟弟... 囡囡開始錫我linlin 係咁啜 係咁啜 ,開始錫我面豬 頸 仲有咀仔 初時只係蜻蜓點水式,之後就錫耐d 再之後就咀對咀成幾秒:_n9:  
ching可能會問點解唔車落去 事關我一申利 佢就會縮 我惟有用利利奶佢咀唇 個唇真係好鬼好錫 錫錫下 佢又奶我linlin.. 呢套動作 起瑪重複做左5-6次 有下可能我隻手搓得大力左... 佢話痛 我即係話對唔住 唔好意思 囡囡即係o係我心口咬左啖,好鬼痛... 之後就咀番啖補數 之後開始間唔中就咬我 我話你咬我都得 要錫我兩啖補數 結果佢咬左我成8啖,就咀左我.......:biggrin::biggrin::biggrin:期間摸佢patpat,佢又話唔摸下面,我話我知道喇,我唔會,於是又咀左我幾啖,  打左咁耐 佢都開始累,但又唔係一野死chok,都好有節奏 慢慢黎..最後終俾ko 足足成15-20mins先ko
小妖番黎 幫我按下頭 留低電話號碼 夠鍾 我就走人 埋單198人仔

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-11-25 21:54 發表

第一 滴 最低玩啊:thumbs_up.gif:  
都係既.... 100人仔

一百蚊唔洗小費咁抵玩?:_n8:

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2008-11-25 20:58 發表
琴日早左收工,上網知道賴斯宜家做緊$100 機餐,好奇之下去試下先
5:30pm 到,個場都幾新淨,沖涼室地方夠光猛:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:,locker 仔服務都幾好,仲要仔兩個招呼我 。可能真係好多客,lcoker仔 ...
C兄, 點解唔係例c玩多轉呢??? 埋單都係2舊水咋喎!!
好過去鳳凰要比$198啦!! 例c可以玩多兩個喎!!

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-11-25 22:12 發表

C兄, 點解唔係例c玩多轉呢??? 埋單都係2舊水咋喎!!
好過去鳳凰要比$198啦!! 例c可以玩多兩個喎!!
其實係冇乜相熟囡囡
如果有... 又真係幾抵玩:_n9::_n9:

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2008-11-25 22:15 發表

其實係冇乜相熟囡囡
如果有... 又真係幾抵玩:_n9::_n9:
其實尼間場d囡囡平均水準及態度都好好既, 今日先介紹左個friend去試,
佢返來講都話好滿意好抵玩!!:thumbs_up.gif:

35 12345
發新話題