33 12345
發新話題

去唔成淡水, 唯有去hk$

去唔成淡水, 唯有去hk$

尋日要去小額搞d野, 原本諗住好快搞掂, 可以早d 上去偷跳搵淡水波霸較量...點知搞左成個上晝 ....

無辦法.... 又唔想浪費個幾個鐘頭,唯有狗上牙坑....上去hk$啦

3點幾上到去,都好多c hing 幫襯喎~~~沖涼地方有來有去, 有出有入, 出到休息室,仲見有兩位c hing 按腳, 服務員一見到我就問係咪即刻入房, 我見佢咁趕, 入就入啦, (點知唔記得叫野飲, 杯lemon tea都慳番), 跟手在走廊個西裝服務就截住我問有冇相熟技師....我上火車前已sms上次做開那個, 點知佢都唔覆, 咁我就答搵個新到啦~~

黎左個地鉄no. 的 bg, 唔彈啦~~~呢個bg 同我之前揼開的o個個只差一個no...幾驚係叫番揼開o個個.

一望落去, 唔係波霸型,不過算啦, 開始...d 力度唔係好夠,愛神兄都講得幾啱, 講揼應該係深o o個便好d~~

不過呢位bg分3part 做, 第2part 係 推油rpp, 都有d水準, 我好似好耐無享受過如乙害般那樣的rpp手勢...

到第3part ,解甲時...咦...唔差喎, 對波波都好挺~~波推都幾舒服, 粒提子係小巧型, 摸一摸落去好有反應, 因為係第一次, 我都無咩要求, 無錫到落去, 不過真係幾好~~應該唔係32b 啊~~ (睇番頭版街街介紹....) 咁好快我就俾佢ko左...

之後用碌熱野在我背上碌下碌下, 最後有剩時間都無吹鐘, 訓係我側邊傾下計, 學下白話, 都唔錯

埋單都係198, 走的時候都仲有3, 4 位c hing 沖涼入閘...

報告完畢

robertchan : 謝謝報告,加分以示鼓勵。

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-10-24 10:44 發表
尋日要去小額搞d野, 原本諗住好快搞掂, 可以早d 上去偷跳搵淡水波霸較量...點知搞左成個上晝 ....

無辦法.... 又唔想浪費個幾個鐘頭,唯有狗上牙坑....上去hk$啦

3點幾上到去,都好多c hing 幫襯喎~~~沖涼地 ...
sinnid兄, 多謝HK$報告  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:

你係大波 fans       下次叫佢介紹一個波神俾你嗎 !   

是否己經 "風球除下",見 ching 們己沒有大場報告 ?

hk$真係幾好,不過係見得最多有印水紙人士的地方
地鐵no會唔會係^^?

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-24 11:34 發表

點解會係^^呢
我估咋

港鐵公司 (00066)                         資料最少延遲十五分鐘                                                        2008-10-24 11:28                                               

現價
15.600

升跌

0.440               

買價

15.580

最高價

16.120

開市價

16.000

成交量

1.80百萬

百分比升跌

2.743%               

賣價

15.600

最低價

15.520

前收市價

16.040

成交金額

2.83千萬

15.6

引用:
原帖由 herman 於 2008-10-24 10:55 發表

sinnid兄, 多謝HK$報告  :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:

你係大波 fans       下次叫佢介紹一個波神俾你嗎 !      
斑點狗都係波神(36E)黎喎!! 如果去開hk$尼個我都會試既!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-24 11:53 發表

應該係。

師兄應該沒 ^^ 的股票,你真幸福,我就有好多,跌到阿媽都唔認得,真慘!   
師父你只係跌到阿媽都唔認得咪好囉, 小弟跌到冚家都唔認得呀, 仲欠落街數添呀...............
不過, 都要救國既

引用:
原帖由 4eyelo 於 2008-10-24 11:33 發表
hk$真係幾好,不過係見得最多有印水紙人士的地方
地鐵no會唔會係^^?
What is it mean>>>>>>(不過係見得最多有印水紙人士的地方) ?

33 12345
發新話題