16 12
發新話題

性淘sa 正骨

性淘sa 正骨

星期日, 去左間新開(1個月)既正骨場 性淘sa (係沿河南路, 玫瑰對面)
個場除左中, , 日式, 重有spa (但應該唔係正宗spa, 因為收費只係$1xx~3xx)
因為係新場, 裝修好正, 冇睡眠區, 過夜係房瞓.
我做左中式雙鐘送1個大堂項目 - $108
按身同按腳技師都按得好好(熟手),
可能因為新開, 而位置唔係旺區, 生意唔係太好, arm我呢d 鍾意靜既人, 短期內會再去!

P.S. 如果有brother 去試, 最好係火車站坐佢既車去, 可以攞到張 $68中式雙鐘.

robertchan : 多謝提供新場資料。

玫瑰對面夠近!!又夠靜!!
等我揾日去探下,睇下有無飛支餐食下先

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-25 00:06 發表

今日都見到呢間野。

好近,行去唔駛十分鐘。但想知邊道坐廠車,從不知!
通常係交通樓下面就有廠車,出關口上一層右轉行過去就見到好多廠車係度等架啦。

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-8-25 00:30 發表

坐廠車好危險喎 , 我試過係火車站廠車區俾其他廠女工, 拉到褲都甩呀 !
只要你去到表明要去邊間就唔會有問題!!!

引用:
原帖由 Giggs 於 2008-8-24 23:55 發表
星期日, 去左間新開(約1個月)既正骨場 – 性淘sa (係沿河南路, 玫瑰對面)
個場除左中, 泰, 日式, 重有spa (但應該唔係正宗spa, 因為收費只係$1xx~3xx)
因為係新場, 裝修好正, 冇睡眠區, 過夜係房瞓.
我做左 ...
係唔係足鐘架?:time:

引用:
原帖由 ricky168b 於 2008-8-25 01:10 發表

係唔係足鐘架?:time:
係, 雙鐘=120分鐘!!!

1xx-3xx for spa?
i think there may be a mouse haha

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-8-25 07:28 發表

大熱天時:cool:   果個停車場有如煉獄   好熱呀
等廠車的時間當扃桑拿

16 12
發新話題