24 123
發新話題

轉貼 - 新x座...冇啦啦有運行 堅定流

禽日...收左工原本諗住返屋企瞓下覺,點不知公司又要我攞野上深圳,,咁好啦~即係又有機會去揼下骨啦,,,原本心諗又去水x玩下,但諗落去一次都成差野都幾甘...咁就只好近近地去新x座啦,,其實真係唔想去呢間,,因為呢間野又係潮州人開,,果d潮州妹又唔識照孚,又成日亂x咁up.... ok 咁入正題....去到就諗住是旦按下日式就算,,,但係個經理又叫我去試下土耳其...其實我都試過,不過上次冇運行...咁好啦反正又唔係貴好多...咁就去左按土耳其,間房冇窗一諗就諗到一定有野....到左技c來左,,,個樣都得得地wor,,,咁就開始啦,,,,第一就係磨砂...都幾到位架...幾乎細佬都磨埋....爽   跟住就去沖過涼...咁part2都係推下油...但真係比條女果種到位法攪到有d火....轉身按前面...我就肯定手多多啦...但個技c冇咩大反抗,,咁我又再進一步啦...嘩~佢摩2野就完全失控,,咁我就再進一步,,拉開佢d拉鍊,,,玩下佢對野,,唔大又唔細,,重幾堅挺下....咁我就細細聲問下佢,,,咁攪落去會控制唔到wor,,,把妳強姦點算....而佢冇出聲,,只係孟咁係度抖大氣,,,跟住我就話咁我黎架啦wor,,,佢都冇出聲話唔好,,,跟住即刻除晒d衫...嘩佢真係好似好耐都冇比人掂過,,,,好鬼死正...水又多,,又真表情,,,,最緊要就緊係經過上一次水x的經驗,,隨身都有dom dom 如果唔係又可能要做勇士....攪到佢想叫,,,又驚比人聽到,,,唔叫又唔得,,,嘩真係可以講冇得彈,,完事後跟住入去沖涼,,佢好主動同我再吹下...爽到脾....咁沖完,,,佢又再同我再按,,,,全程都冇講話要幾多小費,,,,真係當冇事咁....到左夠鐘,,我比左200蚊cash佢同簽左50蚊小費,,佢都好開心....咁我重同佢講,,,下星期再去搵佢.....呢次的經驗真係要多謝公司.... 各位唔好問我number,,因為來來去去都係得8位技c,,大家可以去碰碰運氣....
有無師兄試過咁爽既事情呀
真定假????
啱啱問佢囉左bg no#,不過未曾試

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-8-30 12:24 發表
禽日...收左工原本諗住返屋企瞓下覺,點不知公司又要我攞野上深圳,,咁好啦~即係又有機會去揼下骨啦,,,原本心諗又去水x ...
應該係5定6樓個d 貴賓房,  但可以同bg開大就有d保留啦

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-8-30 12:50 發表

呢個場我去得多囉 有無咁勁爽就.................
你問問原作者按摩員係幾號,咪去試下囉,返來話比大家知

呢個場以前我都成日去,土耳其都試左好多次,都未試過。而家張vip咭都比埋d老友啦。睇吓遲d有無人去試啦。

作者講明唔比number, 即係吹水la

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-8-30 14:17 發表
作者講明唔比number, 即係吹水la 不如rayhk兄去証明一吓真偽

啱啱問佢囉左bg no#,不過未曾試

24 123
發新話題