14 12
發新話題

王甘先苦後甜( 續)

王甘先苦後甜( 續)

早幾曰囡囡係QQ留言問幾時探佢, 原本諗住再去淡水揾返亞小囡再呵呵 , 但又想起上次嘅"後甜"過程, 咁就一於先再吃一次甜品:biggrin: .http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=58284
囡囡話返 2:30, 咁約好佢先吃午反才上班,12:05到咗 CA, 约佢係龙州等, 跟住佢話食重庆菜, 我話怕辣, "不怕嘛, 有不辣的" 佢笑住就上的的去, 位置係金三角車站後面百佳对面嘅村內, 都好多野食.
囡話夜晚 6-7點後好多 SN 囡囡在此吃反, (下次夜D走過嚟E下:_n9: )
2条友食咗 149, 囝重打包2盒話比姐妹吃 (因怕不好意思不出來), 我就吃到流眼水
飽飽就打的返战場, 囡打电話比師傳留牌, 她話唔駛 call部長
入到場直話留了牌, 開好房就等乖囡到, 同部長話做套歺啦
囡一到我地即來个車輪, 冲涼時你擦我,我捽你, 忍唔住先嗦一Q,
上到床攬住訓一陣,亞囡就開好發舌功遊斉全身, 小q7 話咁快就比佢叫醒哂, 就咁再來一嘢,
前後/69/抱起狂抽做斉, 好爽就又一快了, 洗乾淨就双双攬住到夠鐘
亞囡話佢同2姐妹租了房住, 300租, 仲約定下次一斉出來食火鍋同唱K飲酒, (話,玩到飲到 Hi哂仲有4P??)
下次再出 report...
做完推拿後亞囡話有2個洗脚姊妹好介紹, 好..下場洗爪
進房男主任話有新套歺 80包打機有 120分, 新推出, (上次不快经驗話我知,今次可能有運), 好, 咁就叫哂剛才囡囡介绍嘅 number, 条主任說上咗鐘, 唉又係咁, 就睇上天安排啦
過一陣門打開...仆街..重我一倍,冇化菪u劃条綠色眼影嘅大山婆入嚟.....oh my god...sh*t!!
今次又先甜後苦苦苦...
原來唔同制服,穿空姐庒,大deep V, 半球体, 超短裙, 好索 (我係話出去前台比錢過陣見到好幾個劲掂嘅囡囡,唔係眼先只豬 )
過程無心機再寫落去 ( 費事傷心過度 )..

當時外边打响雷,唉諗住快D完成走啦

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-12 10:35 發表

上半段真唔錯喎,有feel,乜都低啦!:thumbs_up.gif: 多謝哂先!

講多d下半場啦!唔知係唔係睇o左蘿蔔o固兩個報告呢,覺得遇到 都可以好有趣。尤其係睇o固個!
遇到中囡都唔緊要, 最慘係遇到d老中, 咁就大o樂呀~~~~~

你班大哥,睇人就最happy啦!
個綠色怪物对野都好大, 但以咁嘅 size 仲有好多地方都好大..条腰, 大肶, 手瓜啦
頭 part都係咁, 佢有佢做, 我有我睇 tv..做緊 +兄弟
到後 part 佢問 "你打唔打機" ., 挑, 心諗坐咗咁耐, 冇交代點出 report, 本住为 CA团友 各大哥份上, 一於" 打 "
佢就叫我坐前 D, 拉低我条褲, 一隻 pig hand 拉出小q7就搖, 又 r lin lin, 但我真係唔感直望佢个頭, +兄弟亞林文龙同佢老婆仲好睇D, 佢見小q7唔聽話, 就挨過來, 好,打你波波先, 佢攪咗好耐我都冇"高...潮..", 佢加強力度, 又咀lin, 又掃袋底, 最後派啦.
完成後佢"責"落嚟, 問我姓セ, 下次call佢, 仲就咁攞我部手機打佢电話, 仆佢呀
lalalam 著褲走人.
上到大巴回程時隻"綠巨人" sms 我話" 好高興識到你呀,中秋節快樂呀, 下次一定 call 佢呀"
god ah

引用:
原帖由 q7 於 2008-9-12 10:55 發表
上到大巴回程時隻"綠巨人" sms 我話" 好高興識到你呀,中秋節快樂呀, 下次一定 call 佢呀
睇稷ching今次隨左遇到 仲禍不單行喎

過一排sd sms比你話好掛住你幾時探佢

下次? 个SMS delete都呢唔切啦, 睇怕王甘嘅洗足不利我, 要跟其他 ching轉去隆仔啦

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-12 12:23 發表

多謝師兄,真係有求必應喎!:thumbs_up.gif:
原來雙鐘包出d囡囡咁差謘I仲想M日試試添!
有好,埋單嗰陣有幾可食啦,但我捷唔到姐

14 12
發新話題