35 12345
發新話題

東方淙x只是捉到1/2隻老鼠

東方淙x只是捉到1/2隻老鼠

上星期六去佐東方淙x,因上次隻老鼠妹獅子開大口,第二次幫我按就話要我送N95,所以唔再找她,想找亞 ROBERTCHAN 兄介紹的極之老練之鬼鼠妹,明明番2:00PM,點知3:30都未見人,只有試吓自己運氣睇吓捉唔捉到老鼠.
叫是但走肥,嚟佐個小肥但波大的,(起碼有36~38D),我每次捉老鼠都係先比小費,我就拿$50比佢話先比妳小費,佢問點解你錦好而家比定小費,我話我按摩時通常都會多手多腳,跟住佢右問我按完重簽唔簽小費,我話簽,按得開心實簽,開始先按背,佢企係我前面幫我推背,我兩隻手摩住佢大肶上上落落,可能因為我一早以經話佐會手多多所以佢都無阻我,按pp時我重叫佢條褲除落啲按佢都聽,重話你唔驚比人見到咩,你對面房係女賓喎,我話佢地要睇埋叫佢地入嚟.
到轉身按前面時,我伸手去揸佢個波,佢就話唔好比會人睇到,我就伸手入佢件衫再揸佢個波,唔真係右大右軟,跟住再捉佢隻手去我jj度,佢就好驚錦望住走廊,開始幫我起飛,好慢好慢錦起飛,但可惜電話響,條囡成個旦起,唔錦再做,同我話夠鍾,叫我唔使再簽比佢啦就想走,點知比我雙手從後佐右波都比我揸住,我話等等,叫佢比小費單我,我簽30比佢,再去拿多$50比佢,佢係錦多謝我,我問佢下次再找你好唔好,佢話好跟住笑笑口走佐.

想問吓各位兄弟,唔知你地點樣捉老鼠尼,如果條囡無表示都唔知點入手好,我就帶兩張至3張$50入房,一開始就先比$50佢,就算佢唔幫我起機,都照比當小費,如果成功就比多$50,(不過有兄話我錦樣係拿錢大人喎),不過試佐幾次都好以紀WORK,就算唔成功條囡都唔會面黑,各師兄有無的好的放法呢,分享吓啦!!!!!

東方XX 正骨抽水報告  加15分

師兄
你應該揸住佢個波話加鐘
可能不用等下次

最慘係同老婆,朋友一齊去呢.

下次一個人去lor

通常加鐘, 技師都會問你按邊度, 呢個就係出手既時候
好過你一開始比錢, 搞到囡囡cheap哂

我都想加鐘,但老婆係跟得好緊.

回復 6# 的帖子

brother捉唔到rat都比$130 tips,好大方

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-24 00:21 發表

去睇下呢個主題,有小小捉鼠啟示:

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=50129&extra=page%3D2

如果有心捉鼠,由頭到尾都唔好咁快比錢囡囡過手,你可以用口講住先,最後先比,囡囡就一定 ...
rabertchan兄,我1:00到,問佢係唔係度,佢話而家未番,佢番2:00,點知食完飯約2:30再問佢話未番要4:00先番重要比個女人book佐.

35 12345
發新話題