29 1234
發新話題

第一份報告~鳯凰報告+溫馨提示

第一份報告~鳯凰報告+溫馨提示

睇左咁多報告,好似講到有一手咁,今日又0岩上大陸做野所以一於去一試,
(因平時有去開的主場,所以很少試新野)

三點係羅湖諗下撘的士定巴士,但唔知做咩的士咁既時間都係咁多人,
所以都係撘17號巴士,二元
唔知好彩定唔彩,因為撘到三點五十五分先落到車,
事因大陸竟然可以係咁多車既下午係鳳凰路油斑馬線,搞到大塞車,
(如果撘的士唔知係唔係行同一條路,係的話的士費都幾貴)
跟住落車,提示一,因鳳凰劇院已經冇左,變左鳳凰路站!
向前行半條街就到,下面個姿客幾靚女,
就跟左佢上四樓

樓面幾大,望落都幾靚,係竹冇得比,
諗住硬件OK,
Locker係電子鎖(自己唔太鐘意,覺得唔太安全,)
所以都係帶銀包一齊去按吧,
沖涼既都幾大,桑拿房都有咁啦,感覺很乾淨,正
鎖好野就沖涼,點知沖涼熱水開到最大,
等左五分鐘都係凍既.....唉!很失望!

算啦,求其沖完出去,
衫都很乾淨既,坐係大堂幾舒服,
同埋杯野飲冇其他地方既咁難飲,係大陸來說很似香港口味了!

中途有N個人問我有冇Call技師,(心諗第一次來點會有)
我都答左N次冇,佢地幫我安排,
最後安排了%號,返來睇返主板有的,真係有80分,張相係40分
估唔到主板既相係咁差,諗住食到好野

開波,開頭先按腳,
簡單D來說,是摸了30mins的腳,因為完全冇力,
按完以為佢會返轉,點知佢同我係唔係做港式的,
我話係佢就訓係旁邊,同係吹下水搞下你咁,
搞左一陣就幫我除褲,搞細路,
搞搞下就打下車輪,就落油起機,
我當然係飛沙走奶啦,
(大家說得冇錯,我都覺得這裡會令人覺得有d似女朋友feel)
20mins比佢KO左,
跟住清潔完就入來吹水,
其實今次係我咁大個人去做港式係冇推過油,
連背都冇返轉過,我真係有點呆
難到這裡真的是一個...........飛機場??????:smile1:

最後到鐘埋單,188+10locker~
全程冇按過背面,嗚!!!!

最後溫馨提示
%技師真係真係幾靚,但完全冇波的,
在吹水其間,全程國語,
但突然電話響,竟然佢係識廣東話的,
聽到有香港師兄說過來
女女仲叫他一起食飯~~(看來有港C兄沉了)
本人也沒什麼的,但之後又再有一個電話打來
說的是湖南話,(因工作關系我都識D)
聽到佢同條仔講,有個香港佬上來找佢,今晚唔駛等佢食飯,
........................唉!
之後都有其他C兄打比佢,都幾多人CAll佢鐘............
溫馨提示
沉船的C兄要小心了~

不喜勿小

淨係咁多字都值番13分啦

四眼妹 , 呢間場囡囡ok, 為獨覺得算遠, 謝謝post
小弟都識少少湖南湖北家鄉話,嘻嘻

引用:
原帖由 jmsoile 於 2008-5-6 22:56 發表
睇左咁多報告,好似講到有一手咁,今日又0岩上大陸做野所以一於去一試,
(因平時有去開的主場,所以很少試新野)

三點係羅湖諗下撘的士定巴士,但唔知做咩的士咁既時間都係咁多人,
所以都係撘17號巴士,二元
...
你講出咗好多沉船嘅brothers
唔肯面對又唔肯承認嘅事實啫!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-6 23:12 發表

師兄,謝謝咁詳盡既鳳記報告。 :thumbs_up.gif:

其實搭 17號賊車,只要小心 d ,都唔會有咩問題,唔洗咁驚。只要你唔好成手金鍊名牌錶,低調 d ,應該冇咁容易比人搞你。

%號真人比相靚,呢樣野可以 ...
我也不會搵紅牌,也好少囉電話號碼

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-6 23:12 發表

師兄,謝謝咁詳盡既鳳記報告。 :thumbs_up.gif:

其實搭 17號賊車,只要小心 d ,都唔會有咩問題,唔洗咁驚。只要你唔好成手金鍊名牌錶,低調 d ,應該冇咁容易比人搞你。

%號真人比相靚,呢樣野可以肯 ...
蘿拔師兄,請問*^得唔得?
睇相佢身材好掂喎!
我上次去搵佢唔倒,
嚟咗個dorlin是但,
失望到以後都唁敢再去.....

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-6 23:53 發表

*^直頭掂過碌蔗啦~~~~:thumbs_up.gif:

她是幾朝的紅牌,當年與鳳記四大紅牌 *%  **  (( 齊名

她有咩好? .

她是一個很懂得奉承男性動物的女人,阿伯可以傾心事,細路可以講故事,鹹蟲可以講性事。pa ...
拔兄說得對呵*^的波波大不如前了.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-6 23:53 發表

*^直頭掂過碌蔗啦~~~~:thumbs_up.gif:

她是幾朝的紅牌,當年與鳳記四大紅牌 *%  **  (( 齊名

她有咩好? .

她是一個很懂得奉承男性動物的女人,阿伯可以傾心事,細路可以講故事,鹹蟲可以講性事。pa ...
多謝蘿拔兄詳細講解!
但*^個波波嘅新鮮度點樣大不如前呢?
當年四大紅牌中嘅*%,係咪依家嗰個?  

我想羅兄所講當年紅牌*%,就是我有肯搵過一次那位
不過她好快無做了

29 1234
發新話題