發新話題

支持港匯100環保救救地球行動

支持港匯100環保救救地球行動

冇乜幾何又再出報告, 尋晚天寒地凍 但係難得集合半國人馬聚頭, 零度都要出發la 尋晚柏哥lor盡風釆 大隊人馬浩浩蕩蕩殺到食府, 連久未露面既街街office兩大巨頭也聚首一堂:victory: 幾位資深版主戰友, 又見埋通爺帶同某總結交認識 不得不提另外幾位老會員賞面共聚一番 仲有柏哥同行朋友同埋友台c兄版主 藉此好榮幸認識佢地

言歸正傳, 散席後操兵到cafe歎啡, 聲勢一時無倆, 眾人談天說地之際咁岩被鄰枱兩位c兄留意, 他方遏鄉里 咁都會撞到兩位街街c兄 寒暄握手自我介紹後原來其中一位係經常上尼既活躍c兄 初相識感覺好靚仔好nice :good2: 歎完啡之後兵分三路, 由柏哥同通爺精心安排下安排我地各自搵食 :good2: 不過有個共識, 包括埋幾位會員在內, 一致認為唔會去同杯葛口水佬間場, 其他人去邊留待佢地意願出報告否, 我同大袋兄去左港匯happy過埋夜:cool:

入正題, 到場後感覺同有所唔同, 豪華皇宮裝修一定冇佢地份, 但冇講有d人話個場好殘wor 為左求証影埋相番尼留待公論, 成晚流流長唔趕時間, 我同大袋兄先按爪, 尼個時間蕭總埋尼吹左陣水, 兩個下半身就交托比佢安排 覺得同蕭總吹水有樣好, 唔似其他場吹到天上有地下無:icon9.gif:  志在盡快推你入房  反而佢會肯聽同明白我地港客所需:good2: 個人實際好多:good2: :good2: :good2: 經安排下試食100, 其他唔講, 淨係講佢服務已經同號碼一樣比足100分:good2: 尼個100之前見過有c兄報告過, 淫亂豪放姣屍扽篤 波推推未完, 落足心機輕車幾下 :heart: :heart: :heart: 上路下路任由自由行 :good2: :good2: :good2: 主動自我增值環保鴨仔飲水 直至完成任務 比分9.7/10 :good2: :good2: :good2:希望100既環保救救地球行動遍及全人類, 達至我有你都有大家有,  問過電話後大覺訓天光

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2013-1-19 04:42 發表
冇乜幾何又再出報告, 尋晚天寒地凍 但係難得集合半國人馬聚頭, 零度都要出發la 尋晚柏哥lor盡風釆 大隊人馬浩浩蕩蕩殺到食府, 連久未露面既街街office兩大巨頭也聚首一堂:victory:" /> 幾位資深版主戰 ...
嘩你差唔多爆晒出尼咁滯wor

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2013-1-19 04:42 發表
有個共識, 包括埋幾位會員在內, 一致認為唔會去同杯葛口水佬間場
我知邊間

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2013-1-19 09:09 發表

嘩你差唔多爆晒出尼咁滯wor
等你報告

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-1-19 09:39 發表
我知邊間
可能小弟豬,唔知邊間,可否明示?

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-19 09:52 發表

等你報告
出左la

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-19 10:00 發表
可能小弟豬,唔知邊間,可否明示?
口水佬間場有個口水佬經理
人稱口水x
陸台曾經有c兄不滿封佢做賤口x
吹水唔抹咀:icon9.gif:
把口又嗅
得罪人多稱呼人少

發新話題