發新話題

又一巨乳~~~~~~~維雅18

又一巨乳~~~~~~~維雅18

早兩日中午得閒,又閃上去維雅試試 ,去到樓下大堂見一又COOL又索既女女等,學咸兄話齊,梗係趙佢老味啦,心諗如果佢係上便返工就仲正 ,一齊入,點知佢四樓我五樓,冇行 .
      上到去沖完涼出去坐吓,問有咩女女得閒,UP左幾個黎聽,正想求其搵個有波既技C算數,點知比我苗到巨乳18揸住盆野行過 ,AD相呢個女女都影得幾放咁,波又大 ,咁即刻問部長18得唔得閒,部長話女女番黎做CALL,須然接住未有CALL,但都要問女女做唔做.
      部長同女女耳語一番,回覆話冇問題 ,不過要等30分鐘,咁部長就話不如採耳按腳等,只簽小費就可以,仲可以按埋中式,都係比小費攪掂.
      等到夠鐘入房,側面睇女女就靚過正面 ,但著左工衣又睇唔出咁大.PART1都係咁上下,冇咩驚喜(預左係咁 ).

PART2
番黎唔同晒,除左件工衣,巨乳立即現形 ,帯住個BRA黎推油背,推完一輪先解BRA波推,一解就成對彈出黎:_n9: ,見佢想落爽身份即刻叫佢唔使,同佢話乾推得喇 ,巨乳波推感覺特別正,上下來回五六轉到,轉身正面比佢用巨乳質落塊面度,食左幾吓波餅 ,再慢推到腳,來回又幾轉,跟住大比夾賓洲 ,夾完訓埋黎,女女再落D油係小腿,再用小腿夾多次 ,我隻手梗係唔放過揸奶同飲奶啦,手感就普通,小淋.手探下路摸毛毛,正想到井口一遊,女女就起身騎上黎,又落小小油係佢巨乳度,再抬起我對腳,用波波係咁夾,就咁到尾,射晒落對巨乳度 .

洗手番黎吹多陣水,問佢攞埋電話 ,等下次再番食.電話響夠鐘沖涼換衫埋單番香港 .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頭注香先,支持大波波報告

借問好淫兄,18個相頭同ad相有幾成似呢?
囡囡電話尾3個no.係幾號? (我手上有2個版本唔知邊個堅)

仲以為係相中人

引用:
原帖由 波迷 於 2011-10-10 23:30 發表
借問好淫兄,18個相頭同ad相有幾成似呢?
都有8成,不過側面睇會靚D,正面就好似差左D咁.

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-10 23:31 發表
仲以為係相中人
我都想係呀

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-10-10 23:34 發表

我都想係呀
乜原來唔係相中人?
我上次問個部長,佢話系靚妹嚟架,我就信一半
我係第度睇到維牙18張相,嚇死人.....亞嬋
究竟維牙有幾多個18 ?

引用:
原帖由 波迷 於 2011-10-10 23:43 發表

乜原來唔係相中人?
我上次問個部長,佢話系靚妹嚟架,我就信一半
我係第度睇到維牙18張相,嚇死人.....亞嬋
究竟維牙有幾多個18 ?
呢個,問女女話22才