31 1234
發新話題

麗豪

麗豪

之前睇過C HING報告今日大約一點十五分到.佢話佢係 !)^ 相頭一般可以接受 身材都係一般
頭part    無按 所以唔知好唔好
part 2     都係個D 但係就有一個問題 上面唔咀得
好就唔咀
下面唔係唔得只可格褲同埋只係聽到(輕一點,輕一點)
在咁情況下只有叫佢快D 完事後就走
在我走的時間我睇下隻表   兩點  45分鐘  多謝198

引用:
原帖由 a19711017 於 2011-6-25 20:47 發表
之前睇過C HING報告今日大約一點十五分到.佢話佢係 !)^ 相頭一般可以接受 身材都係一般
頭part    無按 所以唔知好唔好
part 2     都係個D 但係就有一個問題 上面唔咀得
好就唔咀
下面唔係唔得只可格褲同埋只係 ...
c兄唔好意思 no.106技師尋日同大部份新請既技師已經不再錄用,姓費既新經理亦一併徹走,就此事剛岩幫c兄跟進過,今日冇106號技師上牌

引用:
原帖由 pak 於 2011-6-25 21:41 發表

c兄唔好意思 no.106技師尋日同大部份新請既技師已經不再錄用,姓費既新經理亦一併徹走,就此事剛岩幫c兄跟進過,今日冇106號技師上牌  
姓費既好似黎左唔係好耐,咁快又走左?

引用:
原帖由 pak 於 2011-6-25 09:41 PM 發表
見鬼呀,耐人尋味
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 pak 於 2011-6-25 21:41 發表

咁樓主個106係............?

回復 2# 的帖子

原來師兄都收到猛料0.0+

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-25 23:36 發表
原來師兄都收到猛料0.0+
果個唔係普通師兄

回復 7# 的帖子

哦..岩岩睇番..麗豪個網 又無左特長港式 有部份女AD 相都無埋..

31 1234
發新話題