發新話題

AV人妻女優feel在話停

AV人妻女優feel在話停

過完農曆新年, 骨運非常一般, 所以比較少上去玩

上個星期見天氣幾好, 有陽光又吾熱, 咪諗住去行吓山, 坐火車去上水途中, 吾記得落車, 去到羅湖甘不如去遠D, 到深圳做D另類運動….

之前係分分no. 台見到凱悅剛剛裝修完, 地方好正甘咪一於上去尼間曾經留下吾少野既地方….

之前門小姐report都講過尼到, 總之靚左又大左, 但都係冇車接送

做過research,target 係熟熟地, 人妻feel, 高貴中眼角帶点淫意, 波大有肉白白淨既 yeah….

見到真人, 樣有78, 波確係大, 白過nicole kidman, 係有D日本AV人妻戲D女優feel. Say hello就趴低

PART I: 冇乜特別, 你廢up時我9up…. 慢慢練吓按吓甘到甘上下就去攞油

PART II: 成十分鐘先返黎, 就開始轉身, 大家開始熱身, 你車我lin, 我揸你pat跟住就除衫吾除bra, 攞左對巨乳出來, 我諗係佢驚太大會惰好白好大, 實淨一般, linlin都算有反應, 佢錫lin技術吾錯, rpp, 起機手勢一般係一條大底褲下有塊加厚版夜用裝當時心諗骨運又係甘時, 發揮不死一搏精神, 起身係甘錫佢全身挑起佢既慾火, 到最後醒我冇利車咀, 下面此終失手最後胸射結終!! 係我自己個胸

尼件女如果吾係太錫身, 太自保的話, 會好玩好多
空有AV人妻樣, 而不得其淫在骨裡之意

落鐘後係大堂坐左陣都見到幾多大空人, 相信我會俾多三幾次機會間場

埋單港紙1:1, 最後吾知幾多錢埋單

引用:
原帖由 joe98 於 2011-4-4 13:16 發表

埋單港紙1:1, 最後吾知幾多錢埋單
咁即係話比你知生意唔好

點解?
引用:
原帖由 joe98 於 2011-4-4 13:16 發表

件女如果吾係太錫身, 太自保的話, 會好玩好多

呢個場最近好少去,因無乜CHING報告做參考,費費做白老鼠。

有冇No.提供Ching ,等我都試吓,那處都算半個主塲,還有相熟囡囡.

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2011-4-4 13:21 發表

咁即係話比你知生意唔好新裝修完, 做吓promotion

點解?
中女重要錫身...競爭力差Dlor

咁即係話比你知生意唔好
新裝修完, 做吓promotion

點解?
中女重要錫身...競爭力差D lor

呢個場我都有一排冇去過 ,裝修後一對一唔知做到幾時呢

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-4-4 14:09 發表
呢個場最近好少去,因無乜CHING報告做參考,費費做白老鼠。
你係九記時記都一樣試新女
其他場為何不能?

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-4-4 16:14 發表
呢個場我都有一排冇去過 ,裝修後一對一唔知做到幾時呢
門小姐話已停1:1....吾緊要, 老馮減20蚊啦...

發新話題