發新話題

ON99一人行~~~~遇隆WAN

ON99一人行~~~~遇隆WAN

諗住搵老友同行,點知佢得閒時我唔得 ,到我得既時候,原來佢話早一日已經上去出左貨,攪到今日冇貨出 ,咁就ON99一條友上去,今次目標係冇咩報告既遇隆WAN,睇AD女女選擇唔多 ,反正未試過,咪去幫襯吓囉 .
中午上到去鬼影都冇隻 ,LOCKER仔招呼唔錯,見佢都幾吹得,咁問吓佢有咩好野 ,佢話個個咁上吓,我話唔信,實有D好小小既 ,佢就講左個NO黎聽. 沖涼12格,水力夠(可能得我一個人沖),沖完出去飲可樂,休息室相對地小位,得十零個位(除非我睇錯啦).經理走埋黎,問有冇心水NO,咁就講番LOCKER仔比我個NO,##話冇問題,飲完野可入房. 入房一陣女女好快到,相頭OK,二十四五到,有波路,PART 1,好認真按,夠晒力,但位就差小小.PART 2,先正經落油推背,又係有心加好力,RPP同玩郎郎都用左幾耐時間,不過推完就冇用熱毛巾抺 ,女女自行御甲飞BAR,BODY游走全身,感覺良好,轉身前便,又用波波磨黎磨去,磨到細佬發到脹晒,跟住”郎”起黎用對波夾出 .
女女相頭OK,C波小淋啡LIN.上路碰幾吓,中路冇試,因為成個波都係油,下路冇夾腳,不過摸落去有塊面飽阻住 . 埋單238. 原來按中式特價138咋.(好似話做埋哩幾日)
跟住前台話醒張折扣咭比我,一睇原來係國產鱔台咭,話多謝晒 我話我係街街會員,唔用垃圾咭.
又到睇相時間,不過又係推到最光,有d矇,將就吓啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

仲諗住約你下星期去

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-2 23:30 發表
背景加半裸好有古裝FEEL
經理醒左間圓床房,夠晒大間.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-3-2 23:31 發表
仲諗住約你下星期去
有時間上常平好過啦

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-2 23:33 發表

水腫呀
唔夠硬咪叫脹囉

女女同相都差幾遠 wo
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-3-2 23:34 發表

有時間上常平好過啦
如果吾等埋某人, 會俾人用木方插死