26 1234
發新話題

SG2相頭古惑女-勸君莫貪靚女 服務最實際

SG2相頭古惑女-勸君莫貪靚女 服務最實際

做好功課打電話給99,點知關機,撥俾主任才知99已回鄉一個星期,無法啦!問28?上晚班,根據功課2號相頭唔錯,仲有34C,問有空,回答OK,就這個啦。
上到去馬上沖涼入房,女女不久進來,靚女不過矮小一D,埋離抱抱先,雖然隔住個MAGIC BRA覺得冇34C想彈佢但想下又係自己點的,算吧!
PART ONE無力水兼唔到位無RPP!反轉按都唔期待有什麼水準,但俾佢掃幾下小弟弟,美女當前扯曬旗!問做乜式,爭扎一番,本想做港式,但野獸敵不過美女的誘惑,就要全餐啦!
PART TWO解除MAGIC BRA, 只得32A-B MAGIC BRA真累事, 一手已債峞A在指縫露出乳頭,師兄們想下佢粒提子幾大粒,不過唔係黑色。推背只覺得兩粒硬提子走來走去,無導彈23咁好FEEL;
果凍漫游到PP位置跌左粒果凍,佢當我唔知竟然執返果凍用手隋簅庖,有得佢睇下仲有乜古惑野。
跟住做環保冰火交替做左幾次,我就捽碟打井,枯井無水,做到暖水和冰都用完,佢繼續狂吹,古惑女想這樣KO左我唔駛俾我插,無咁易,反轉得我做主動猛插,雙手就禁住對波仔,弊!佢叫痛!唔係瓜,唔通剛出來開大不久?唔通我咁威猛?估錯曬,原來佢親戚快到,乳頭漲痛,下面沃一沃,上面痛一痛!嘩!好彩!直到完事都無發覺衝紅燈。師兄們這如果這星期搵佢,做港式好啦!免得沖紅燈。
我覺得莫貪相頭靚女,一般無技術可言,無服務,古古惑惑,真後悔點左佢。
埋單記得講街街平20!
要提一下,女女的資料寫得真實一點,免得我呢D愛好足球運動鴾H失望!

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-3-3 14:27 發表
做好功課打電話給99,點知關機,撥俾主任才知99已回鄉一個星期,無法啦!問28?上晚班,根據功課2號相頭唔錯,仲有34C,問有空,回答OK,就這個啦。
上到去馬上沖涼入房,女女不久進來,靚女不過矮小一D,埋離抱抱 ...
2仔之前都睇過下報告,好似無甘差,可能紅左之後服務變質~京港兄系琴日下晝去?

轉身就插 吾會係環保插架?

This one I wanted to try before CNY but she went back to her home. Per you report, I have to re-consider whether I should place for a visit for not although I just want HK style or bm, the most.

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-3-3 14:27 發表
上到去馬上沖涼入房,女女不久進來,靚女不過矮小一D,埋離抱抱 ...
你邊度收料佢有34c 佢之前在威記做過,係幾靚女,但細波,人地之前那個開大報告都唔知幾好玩

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-3 15:00 發表
時2一定無34C,33A就有佢份
明知M到重叫客開大,抵比你插爆佢
自作業,不可活,西痛唔怪得邊個
想賺錢都唔好咁搏命 做半套咪好啦。

開大幾多錢?,時間幾耐?可以幾多Q? Thank you very mush!!!!!!!!!

引用:
原帖由 hideki 於 2011-3-3 15:14 發表
開大幾多錢?,時間幾耐?可以幾多Q? Thank you very mush!!!!!!!!!
$410 1 q game!:victory:

26 1234
發新話題