37 12345
發新話題

聽肥哥大大話, 出份包膠之九記18

聽肥哥大大話, 出份包膠之九記18

大半年前搵過佢幾次, 改了電話, 多得肥哥大大賜予新電話。做好功課先call鍾, 但要好晚才上, 冇計, 人紅麻, 時間一到即上去

18公主來了, 見相頭, 成熟了不少, 更有女人味:_n9: , 先來個愛的抱抱, 發覺身材uch: ......比之前豐滿了不少, 不單止(.)(.), 還有個脯uch:

part 1: 只是摸下摸下, 講多過做, 但本座志不在, 快快part2
part 2: 先來(.)(.)推, 大了一個碼, 感覺良好, rpp一般, 轉身, 本座想開車, omg, 咀仔輕踫幾下...都冇:_n1:  唯有解開佢brabra, ??? 奇怪 ???, 個brabra冇cup住, 中門大開, 見咁車佢linlin, 再玩(.)(.),  本座手也進攻下面, 絛底底好正, 半透見到毛毛若隱若現, 伸手入去摔碟, 突然間, 公主自動除了底底(直情除走喎  ) 好讓本座打#, 打#初時聽到佢小呼氣, 雙腳慢慢伸開, 公主受不了不斷呻吟, 見到咁仲唔直倒黃龍, 手指伸入去再深入去, 來回只有三次, 只有三次突然被公主禁止, 公主突然清醒了(可能是本座功力太弱了) 問問公主是否不舒服, 但她只說要落油, 不再給打#, (oh no, 明白了) 公主隻手不斷chop少主, 好快少主就嘔哂白泡收場.:_n8:

相頭: 4/5 (更有女人味合本座心意)
身材: 4/5 (大了, 有c-d, 仍然很結實)
技巧: 4/5 (進步了不少, 上紅中綠下綠, 奇怪奇怪?)
環境: 3/5 (都是一樣)

會不會反食? ...... 可能公主會走, 但唔知邊到......

有d深奧
不喜勿回,不喜勿小

咁快又想走,?唔好走住,等埋我啊
We can fly so high and never gonna die

同公主打井, 你真有福...
上路...我都係蜻蜓點水...

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-2-11 01:55 發表

唔係化, 呢頭番來, 個頭會走
吾通甘快有師亨私有化

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-11 02:03 發表

吾通甘快有師亨私有化
只是想轉場搵多d姐

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-11 02:02 發表
同公主打井, 你真有福...
上路...我都係蜻蜓點水...
但我踫踫車都冇.....

引用:
原帖由 5544331 於 2011-2-11 02:06 發表

只是想轉場搵多d姐
如果去全餐場就好

37 12345
發新話題