發新話題

天邪寶鑑(82) ~ 九龍灣之半夜訓唔著搵廿六妹

天邪寶鑑(82) ~ 九龍灣之半夜訓唔著搵廿六妹

NUM:26

相頭:85分

身材:85分,B CUP,長腿

車牌:有(輕型車牌)

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:85分

優點:調情手法好,美乳

缺點:上圍再大一點更好

食完烤魚重好精神,其實搵桃38個時昏睡左有D唔憤氣,結果上左去KB,唸起食飯時錫左我面珠一啖既26,佢差二十分鐘下鐘,沖完涼入房訓住等。26入到黎串九我話係咪食飯個時錫唔到咀咀,所以宜家搵佢補數,靠!死妹釘!夠膽串九我! 我一手捉佢埋黎,一野就車落去 車左一陣,佢就話:你真的好壞!

見大家都開著左個引擎,我就無叫佢按摩,天寒地凍叫佢訓過黎攬下吹下水,間中又車下,傾傾下佢就開始手多多撚雀,我都唔客氣除佢BRA,車燈不大不少,個燈形靚,小小竹筍,我真係愛不釋手! 亦都愛不離口! 佢就發出陣陣呼吸聲!再攻下路,如入無人之境,暢通無阻!:victory: 最後車住出,大放煙火慶新春! 等佢清潔完番黎,攬住再車多一陣,就攬住佢訓到佢落班!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

尼個係幾好既女女...

眼神戰鬥格
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-9 22:44 發表
眼神戰鬥格
仲係幾醒目果隻

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-9 10:47 PM 發表
仲係幾醒目果隻
道高一尺魔高一丈
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-2-9 22:48 發表
道高一尺魔高一丈
等你...........................試

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-9 10:55 PM 發表

等你...........................試
度好左啦
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-9 22:42 發表
尼個係幾好既女女...
你搵左未?
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

發新話題