發新話題

天邪寶鑑(79) ~ 九龍灣之埋藏海灣的秘寶

天邪寶鑑(79) ~ 九龍灣之埋藏海灣的秘寶

NUM:10

相頭:80分

身材:85分,B﹣ CUP

車牌:有 (重型車牌)

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:90分

優點:懂白話、識講野、開放度高

缺點:太瘦

本來出呢篇報告之前係先出我頭像的報告先,但因為囡囡番左老家過年,要過年後才回來深圳,為左唔好令大家有得睇無得食,所以壓後等她回來再出。

言歸正傳,尋日下晝3點幾上左九記,一上去就問前台有乜女得閒,問既過程之中,有個靚女眼金金望住我, 我又望下佢,跟住又望下前台得未,個靚女重未走,我斜視咁望過去,佢重望住哂,:_n8: 前台比左5個NO.我,其中一個係10號,正當我問10號邊個黎個時,我身邊位靚女就話"係我呀!係我呀!點我啦!",比佢係咁電,見個樣又KO得,身材又有番咁上下,就點左佢,入去沖涼。沖涼其間,有人大叫邪王!原來係老闆!乜咁玩我呀..... 我光豬,真係黃哂! 入到房等左一陣,10仔就入黎啦,報完手牌,一野就車埋黎,咁心急? 佢話我係佢鍾意既型,所以想同我車? 哈哈... 真識講說話! :good2: 我好乖咁訓左係度,比佢按左幾下,覺得麻麻地,而且剛剛同佢車到9硬,所以我就急不及待轉身同佢車過,車到咁上下,就叫左佢出去拎野入黎,返黎又再車過!好濕!

一路車,一路開始慢慢一件件除,最後佢除整條粉色UNDER,我就光豬,我就訓低比佢做BODY,可能B波仔唔夠照,所以無乜感覺 (係前台明明目測有C,MAGIC﹣BRA害人不淺 ),我就索性叫佢停手,側躺係我身邊,我就開始做野,由咀錫到落佢對波仔度,車兩車就有反應了,再探下路,已經濕Q哂,開始我就打下碟,慢慢就伸左一隻手指入去,打多兩打,中門大開,我索性連佢條UNDER都除埋,伸兩隻手指入去,我一路打,一路車LIN,佢就叫我唔好停,無耐佢就喘哂氣,打哂震,水長流,任務完成! 之後佢伏係我心口休息左一陣就開始同我起機,先用右肶夾住磨,手就係個頭打轉,最後再如常套弄,千萬大軍一湧而出,出左之後佢無馬上清潔,伏係我心口一陣先清潔,抵讚!:good2: 之後,清潔完番黎佢就好小鳥依人咁係我身邊,吹下水,原來黎左二十日,生意一般,佢話唔係人人車 (見我靚仔?我唔信LAW!), 大家自己對號入坐,祝大家好運!

囡囡不喜歡拍照,貼張AD相先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

今日無嚹嚹試咗    有點肥
佢話打茄輪無問題!仲話攪得興起時,會講講粗口助興

引用:
原帖由 邪王 於 2011-1-26 20:56 發表

NUM:10
相頭:80分
身材:85分,B﹣ CUP
車牌:有 (重型車牌)
上路:綠燈
下路:綠燈
開放度:90分
優點:懂白話、識講野、開放度高
本來出呢篇報告之前係先出我頭像的報告先,但 ...

吓!甘咪會問候下你.

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-1-26 21:08 發表
今日無嚹嚹試咗    有點肥
佢話打茄輪無問題!仲話攪得興起時,會講講粗口助興
肥??唔係掛! :_n1:
我唸你未見過咩叫肥
[color=red][size=4][b]邪心難測[/size][/color][/b]

引用:
原帖由 邪王 於 2011-1-26 21:11 發表

肥??唔係掛! :_n1:
我唸你未見過咩叫肥
大肶幾粗吓:cool:

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-1-26 21:23 發表

大肶幾粗吓:cool:
個PATPAT好有肉

硬係覺得距塊面好怪雞
不喜勿回,不喜勿小

發新話題