40 12345
發新話題

日濤之行初回......真係要帶著不樂逃番香港.,,,(多圖)

日濤之行初回......真係要帶著不樂逃番香港.,,,(多圖)

聽師兄話日濤好玩,係東門`南路天俊大廈7樓 一於試一試
諗住睇晒師兄D報告,實冇走雞點知奶左野...h:
打個電話搵相熟既人,知道有個叫呀梅訂定位,講定技師....
上到去,7樓,已經傳來一陣陣帶點臭既味道...
沖涼,唔好提,一時熱水,一時凍水,好玩過冰火二重奏
先按大堂直頭讚既,大堂男技師按腳夠力10分我比9分舒服到...簽小費我比左,40:good2:
睇相揀左個36號....終於黎料,要上房,睇大堂服務咁好,
囡囡應該唔錯,影佢相,唔比我影,算數一開波,都唔知做咩好,
狂SELL我全套...煩都煩死人,唯有全套算數,廢事佢煩唉,算啦,
咩都要玩下最想玩既波推....點知,中伏.....開始黎料睇黎囡囡幾大波
,波推有希望...鎚骨...我唔奇望好,邪場不嬲都係咁點知比想像中嚴重
囡囡好似冇食飯咁求奇幫你鎚幾下就算已經預料之內
誰知,一除BRA,頂你個肺,又有一個BRA再除....欣賞...又多一個,連帶3個BRA...
笑撚左一睇...仆街啦...平到冇朋友,洗過洗衫板,飛過飛機場
夾腸仔,波推...冇希望...算啦...玩下果凍...有幾頂癮...
最後頂唔順,玩倒掛金勾....咁就1Q休息左陣,電話響左,夠鍾?有冇咁快呀?點知條囡走左,
10分鍾後番黎,原來響錯鍾我笑撚左,跟住番黎,我叫佢幫我打陣飛機,
囡囡唯有應酬下我,因為都係得番果10幾分鍾味射得出,
又響鍾....灰左最撚搞笑,埋完單,先話原來全套送2個鍾中式按摩
我平時去果D開大場,都係2Q/1Q+1口爆叫我下次再黎
我心諗,下次釆你都有味埋單$348(有折)+10蚊(LOCK仔小費)+40(大堂小費)總數HK$439+10蚊(LOCK仔費)

總評:10分,我只可以比4分,細場,類型同BOSS差唔多,但係價錢,加上送2粒鍾中式按摩,值得去係一去,第一次去做全套果D,記得鎚埋套中式h:電話:香港电话:XXXXXXXX   揾X經理  X经理热线:XXXXXXXX
CHING,幫你修改左電話號碼,如果有CHING有心去就叫佢PM你,費事無聊友得閒玩電話.

引用:
原帖由 戀儿 於 2010-5-10 10:49 PM 發表

打個電話搵相熟既人,知道有個叫呀梅訂定位,講定技師....

睇相揀左個36號....終於黎料,要上房,睇大堂服務咁好,

開始黎料睇黎囡囡幾大波

誰知,一除BRA,頂你個肺,又有一個BRA再除....欣賞...又多一個,連帶3個BRA...
對唔住!木頭有疑團: 1. 既然定位,講定技師....何解之後又要睇相揀個36號呢?
                              2. 既然條女帶左
3個BRA,照常理應該著到心口一舊舊架?正常環境正常情況下黎到門口實睇得出架?點解兄台唔彈仲要硬食呢?
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2010-5-10 23:04 發表

對唔住!木頭有疑團: 1. 既然定位,講定技師....何解之後又要睇相揀個36號呢?
                              2. 既然條女帶左3個BRA,照常理應該著到心口一舊舊架?正常環境正常情況下黎到門口實睇得出架?點解兄台 ...
1)可能睇主頁相覺得OK咪BOOK定囉
2)自己點NO,費事彈啦.

以上只係個人推測.實情等樓主回覆

可能唔係一個人去
不過帶3個BRA又好似特別左D
總之就係不開心之旅

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-10 23:10 發表
可能唔係一個人去
不過帶3個BRA又好似特別左D
總之就係不開心之旅   
睇相個波都唔係大.

引用:
原帖由 木頭 於 2010-5-10 23:04 發表

2. 既然條女帶左3個BRA,照常理應該著到心口一舊舊架?正常環境正常情況下黎到門口實睇得出架?點解兄台 ...
原本電話叫定80號
番早班,唔係度,我去到果陣已經2-3點
上佢部電腦睇相
揀左36..

全場黑蚊蚊,豬扒都變女神
果度有幾光
相信你都知掛?
點知佢玩3BRA

我唔係輪牌,直接點,咁彈走人,有點兒那個

上得去玩,就要帶著必死既決心:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-5-10 23:12 發表