發新話題

王朝報告~(簡短)冇相

王朝報告~(簡短)冇相

皇 朝 去 過 兩 次 , 麻 麻 地 , 唔 會 再 去
We can fly so high and never gonna die

[quote]原帖由 啊祥 於 2009-11-12 22:16 發表
王朝報告~(簡短)冇相
前天晚上我六點九出發,我到了王朝已經八點十,我洗完澡,王朝知客,她帶我到大堂等,我等了半少時,就有一個主任來了,他問我在等什麼,我說不知道,他就帶我房,問我有什麼號碼我說要**或%號,他說**和%返中,我最一個是*%,*%到了,談了兩個字,我問*%有中班,她說是上鍾,跟*%聽了電話,說有事走先,跟著*%給電話主任和**,到了主任,主任說已經上鐘有兩個字,最後**和*%說好了,**約了妹妹吃飯,可不可以早走,我說無關係,最後我和**交換電話號碼,要她電話pm我,我會俾十個人,謝謝!

CHING,恕我理解能力差,究竟你係試左邊個女女,**同%返中,最後要*%,又話*%給主任和**電話,跟住又同**交換電話.又話只比10個人.
真係唔係好明你想講咩. .

我都唔明師兄up乜,寫完之後做下proof reading好d喎

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-12 22:57 發表
[quote]原帖由 啊祥 於 2009-11-12 22:16 發表
王朝報告~(簡短)冇相
前天晚上我六點九出發,我到了王朝已經八點十,我洗完澡,王朝知客,她帶我到大堂等,我 ...
引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-12 23:26 發表
我都唔明師兄up乜,寫完之後做下proof reading好d喎
兩位大哥係成年人夠晒分析能力
睇下最後果兩句
驚你地唔問
咁樣仲未明呀

再比個update既比大家研究下

尋日去左新皇朝..諗住試下 咩 138 全包優惠..
去到皇崗打電話去問有冇房..有ok..話而家黎..問佢係唔係有專車接..係..比左個電話我話有專車接去.. 心諗呢間場配套又幾好..有埋車接
去到都係果d.. 條女 10 號..服務 一般喇..不過不失.. 呢次第 1 次開post 都唔在意講條女
按完留宿過夜.. 無啦啦 應該 5,6 點鍾有人拍門.. 叫我出大廳休息一下.. 係唔係傻..我緊係唔彩佢.. 關門繼續訓.. 大廳點訓.. 都唔緊要啦.. 佢可能多客無房 ..唔怪佢嘈一嘈醒我
今朝埋單.. 多謝$188 .. 什麼所謂的138 全包原來都只係得個講字.. 佢話138 係比羅胡客..188 係皇崗客.. 咁都得? 你理得我邊度黎 ?? 唔同地方黎唔同價都無問題.. 先前唔講聲? 唔問就唔講..埋單先講.. 都唔緊要啦..當我自己搭的士啦..雖然貴d..成 50 蚊..50 蚊既白牌車.. 又要等又要行.. 我一個人都冇所謂.. 今朝諗諗下.. 嘩.. 如果我 3,4 個人.. 坐佢果架所謂既專車.. 咪一人貴 50 成兩舊水.. 坐飛機呀 ?? 自己坐的士就 138.. 坐佢架車就 每人 188 ..

我一次半次 蝕果幾兜 無問題.. 想打係度提醒之後會去既師兄.. 千其唔好坐果架皇崗專車..一個人唔好坐 幾個人就更加唔好坐.. 貴好多.. 請各位留意

呢間場永遠black list.. 寫就寫咩優惠.. 但係有好多 條款又唔講明.. 又要咩衣服費 10蚊..全部都係埋單先知.. 嘩..埋單點知你會唔會話左手打飛機 138 右手268 呀.. 咩都係最後先講.. 玩晒.. !!!

多謝收睇新皇朝 被騙之旅

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-12 23:34 發表

兩位大哥係成年人夠晒分析能力
睇下最後果兩句
驚你地唔問
咁樣仲未明呀
明晒.AD一則.

回復 6# 的帖子

多 客 到 冇 房 ? 吹 到 咁  大, 唔 理 係 咪 AD 都 會 去 , 吹 呀
We can fly so high and never gonna die

發新話題