發新話題

油麻地銀河試骨

油麻地銀河試骨

又係睇ching 包膠...見到幾多ching 對呢間野幾好comment ..雖然貴出面成舊! :thumbs_down.gif:  不過燒賣就燒賣..實行雷霆試穴!!

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好.門面野講完..坐左一陣..有個部長埋黎吹兩句話...:" 介紹件好野比你"    ..雖然事先都係度點左幾條女..不過既然第一次黎..試下骨運之餘試埋部長既誠信 !!:cool:

入左間雙床房..心想..咦?! 乜d 床咁窄既...仲以為兩張床可以拍埋一齊...不過都係疊埋心水成尊佛咁坐係度等女女黎服務...
入到黎..say左個Hi  就好快開波...(點知最後都係屈就左係張呎半既按摩床上:_n1: )...望下條女 ..房太黑..立下眼身型雖然少肥..不過既然個部長介紹到.可能條女唔知有咩野必殺技..我又唔出聲. .又睇下你有咩發寶!.

Part 1 : (省略號....)
Part 2 : 攞油..推背推左五分鐘..就下身推油..指定動作Rpat RJ..只可以講合格``(唔緊要..睇埋主菜你上乜野比我)   
Part 3:  轉身..睇真d 女女相頭油麻地..不過對波真係好勁..佢係我身上R左一陣..我見佢仲未自動解圍...我大譫咁問佢.."請問現在是不是已經到了最後環節呢?" 她回答說" 是"  (:b_heart:   我d BM?獨龍? 光豬推油呢? ), 心都淡曬..不過去到此時此刻.呻笨都冇用..冇得光豬.唔摷就笨喇.!!   好彩條女都冇格手..我摷佢上面時..佢識托對波出黎..摷佢下面時..佢仲棟高隻腳就番我手位 ..隻手指半入都冇窄型..仲會叫兩下春..  算啦..加少少分啦..!
完事洗手..等左三個字佢先番黎...我當然笑笑口 問下佢去左邊啦...佢話睇睇下電視爭d 唔記得左我係房裡面...仲話自己好善忘  (你都得架喇:thumbs_up.gif: ) 埋尾唔講喇..

走果時不禁望一望個天...仰天一嘆...冇骨運 ~~
可能我第一次去...冇曬ching報告d服務..  總括黎講..純粹機餐要比$278...港$/濠.. 好好多

可否介意俾 d 貼士個囡囡編號, 等我地同 RAYMOND 哥睇吓佢平時表現如何。不過, 有時額外服務係睇雙方嘅, 並非如東莞公式流程---指定動作。所以各人濟遇會唔同。你都話啦, 咁多師兄去過都話好, 唔通串謀咩??

我都明既...所以最後都唯有怨自己今日骨運麻麻...
個女女撩屎How

師兄都算慘,希望下次會好d啦
d床細係你冇話明要泰式房,所以一定比d中式房你的
泰式房d床會大d,2個人訓係道都夠玩,下次記得啦
你個bg咩no?會唔會係^^,我見過其他c兄試過的報告同你差唔多
其實基本上呢個場係幾好玩的
只要你明白一d玩樂秘技
你就覺得佢唔算貴
仲會玩到唔想轉場呢...呵呵

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-9 00:17 發表
又係睇ching 包膠...見到幾多ching 對呢間野幾好comment ..雖然貴出面成舊! :thumbs_down.gif:  不過燒賣就燒賣..實行雷霆試穴!!

入到去門面都幾獨立..唔洗轉彎沒角..沖涼房算乾淨舒服..休息室唔大.但骨止~!  好. ...
sengir兄唔做定功課 唔係個個有咁齊全服務架, 我估係((

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-9 02:18 發表

sengir兄唔做定功課 唔係個個有咁齊全服務架, 我估係((
咁算唔算叫做
少壯不努力呢...呵呵

引用:
原帖由 hkhung 於 2009-4-9 02:20 發表

咁算唔算叫做
少壯不努力呢...呵呵
臨床圖傷悲

Does it mean that we should refuse the recommendation from the captain?

發新話題