20 123
發新話題

心思思,走左去CP,CA兩日遊

心思思,走左去CP,CA兩日遊

上個星期五同班friend上左CP一遊, 例牌唱ksn, 富仔k場都幾好, 雖無加2咁多女, 但勝在d媽咪招呼熱情:good2:, 又吾會老屈要幾件DJ, 我地5個人都係要左1, 埋單港紙1:1:thumbs_up.gif:, 都好旬下, 酒店房就兩舊水, 女分兩種牌, or , 都係2,5,8….. 但黃牌就會跳下艷舞(disco 時段裸上身, 但要+50), 基本上d女都好玩得, 飲得, 猜得……. 大約12點多, 我同1friend就去左會m SN, 衣度 d硬件真係吾錯, 原來剛剛過左花街揀女果part, 走寶, 好彩重有d質優係到, A,C牌就400, B牌就300, 過夜房$238,A牌身高160cm以上, 長髮, 身形高挑,T back個個都好似倒模, 但剩得幾件, 之後就B, 大約十多件, 較為參差, 跟著係C, 魚網真空裝, , 起碼吾會入錯貨, 但係要睇C牌就一定要先訂房, 吾可以walkin…就汁件C牌啦, 及手波,pink lin,159, 好笑容, 服務都係咁有水準, 花款多多, 個健康球真係好考功夫, 做左兩Q, 重問我有冇性趣再來一個:good2:, 講笑咩,,聽日重有節目,無謂咁搏命啦

第二日, 有兩個friend話想去CA, 車費120, 就去浦下喇, 大約1點到蟲島會(蟲島會我幾有骨運), 一個話試$248 推拿, 先入兩件, 竟然其中一件黑面兼自己閃, 真係火都黎埋, 又吾睇下自己有幾豬, d咩野態度呀, friend隨便汁左件就算,
跟著我同另外一個就去母豬, 點知好似趁墟咁, 人山人海, 無皇牌豬, 連普通豬都係得豬一隻, friend唯有硬食喇, 我地分房玩, 唯有邊按腳邊等個相好, 點知佢好受歡迎咁, 不斷咁加鐘, 我都無佢咁好氣, 又想返食個採耳妹, 又係一鬼樣, , 有無咁黑呀, 唯有叫左d無咁索的採耳妹入黎玩下喇, 話咁快又二個多鐘, 係間房又悶, 就閃出去個Bar 台邊張sofa睇下女, 隨左做帝王有d, 其他真係吾掂, 相信都係需要轉場, 我個friend個便重搞野, 頭鐘埋尾前暗示加鐘有筍野, 點知係件藝術品, 摸下都吾得, 真狡滑重叫佢換件HJ, 自己就閃左去, 可憐佢係一個新手, 俾條女老點左……. , 今次真係一個失敗的CA旅程, 希望下次好運d,

I’ll be back.

蟲島會黃左啦 太多人 閒人去都ok
假日要我去我一定打比相熟留到牌先會去

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-11-27 00:30 發表
CP 真係好好玩架! 可惜而家唔去得! :_n5: :_n5: :_n5:  
師兄,點解你唔去得,吾通以前食野吾記得俾$$

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-11-27 10:19 發表

多謝師兄報告!
蟲島會係唔係便服呀?
吾係便服,皇豬著水手,普通豬著其袍,帝皇著透視,採耳妹都著得好sexy

乜皇牌同普遍會唔同制服架咩

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-27 23:28 發表

一模一樣。皇牌是有一個大工牌。
係囉 呢樣我知 但我睇到ching話:

吾係便服,皇豬著水手,普通豬著其袍,帝皇著透視,採耳妹都著得好sexy

唔通係我意會錯?

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-11-27 23:08 發表
乜皇牌同普遍會唔同制服架咩
真係無記錯喎,連普通豬都有著水手裝添,可能打風吹到亂晒籠:_n1:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-28 00:01 發表

呢個囡囡而家已經上左岩,是我在隆賭匯遇到的頭三名 AAA 級囡囡。年青、靚女、波波靚、皮膚白滑過雞蛋白、玩得放,最難得係鐘意講鹹野。 ....可惜她走了!

呢張相好有紀念價值!:heart:

我 ...
咁點解吾影埋條褲呀

20 123
發新話題