13 12
發新話題

水刀捉鼠失敗之旅

水刀捉鼠失敗之旅

今次第一次寫報告,就去0左聞名已久的水刀,一入去就落地庫沖涼,個池都好大,不過就覺得water cube光猛0的;上到去先採個耳,其實我好喜歡採耳的,1!技師手勢相當麻麻,好似0係我耳仔外圍慢慢掃咁;至於傳說中既接腳,我見班技師個領口都唔大,加上件制服都幾窄身都冇乜0野睇到,所以冇試,因為性福實在太貴,所以試0左個雪域排毒,在芒上揀了女後就上房

上到房,條女個樣都OK,按既時間勁多0野講→1問我有咩嗜好,又問我如!果佢落香港會唔會帶佢周圍佢,而且經常面帶笑容,我摸佢大腿佢就好鬼馬咁打我隻手一下,心諗今次一定有鼠捉,但係差不多過了兩個鐘之後佢問我做乜帶銀包上房,我話用來俾小費,跟住佢就話唔使喇,簽單得架喇,佢唔鐘意0係房俾,寧願簽單佢月結一次過收。
我都估可能冇運行了,之後加多一個鐘,我話我想按大脾,跟住佢就話做乜個個男人都鐘意按呢度,我就好直接咁話因為想按細佬,跟住就開門見山,點知佢一口拒絕,我仲話試過添,佢就猛問我係邊個,之後佢仲話唔會做,試過有條友俾一千蚊佢都唔做,跟住我把幾火未夠鐘就走人
不過有度值得一讚係水池班侍仔服務好好,你著好衫後佢地兩個人幫你按肩同腳,而且按得唔錯,你唔叫停佢地都唔停手,又幫我抹對波鞋,咁既服務只俾0左小費二十人仔

是日消費:58 (採耳) + 20 (小費) +218 (雪域排毒) +109 (加鐘)+50 (小費) +20 (水池小費) +37.5 (加一)
最估唔到佢地會收加一          water cube都唔會的

kkbbq:新手報告  利利是是  8分

引用:
原帖由 rickyli 於 2008-10-29 23:21 發表
今次第一次寫報告,就去0左聞名已久的水刀,一入去就落地庫沖涼,個池都好大,不過就覺得water cube光猛0的;上到去先採個耳,其實我好喜歡採耳的,1!技師手勢相當麻麻,好似0係我耳仔外圍慢慢掃咁;至於傳說中既接腳 ...
師兄~甘又唔洗嬲到走左去ge~
有d囡囡真係好正直架~
會答你:"如果我係想幫人打雀ge話就一早去左果d場度做啦"
想捉鼠去皇后or會仔啦~捉鼠系數會高d~
水都就算俾你捉倒都要付出好大代價~

&水立方好似都收加1架bor~
唔通而家改左?

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-10-29 23:31 發表

邊個話water cube唔會的, 一樣要收加一呀
因為我去0左幾次都冇收,唔通呢一兩個改0左制度?

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-10-29 23:31 發表

雖然有多ching都話在水刀捉到老鼠, 但始終呢間有有規模鴾j場, 但埋唔係個個技c都想賺呢種錢.技c唔肯都唔駛火滾.
建議ching想出火就唔好去大場.   
你都0岩,不過捉得到0個種感覺真係好滿足的

引用:
原帖由 rickyli 於 2008-10-30 09:01 發表

你都0岩,不過捉得到0個種感覺真係好滿足的
咁去多幾次, 點番佢, 睇下有冇運行啦~

兄弟,我都有2次捉鼠滑鐵盧! 1次在678按韓式,超豪大場,電腦選BG。BG全程有說有笑,主動按lin,按線時還問我耐力如何?等我以為得米!那知90分鐘好快到!決定加鐘!(好很貴)女女問我加鐘按那裡?我說繼續按DD,她說我會很用心按,但你忍吾住要出聲,主任捉到會抄油+罰2000,結果不論出動毛伯伯(150)或甜言蜜語都無效!BG怕我失火,20分鐘後改按Lin,還問怎樣按會舒服點?DD全程敬禮!最後因女女確實用心,小費100+(258+1??)+10%, 以後吾去!
另一次在皇御苑,給BG折磨得慾仙慾死!結果吾幫我出!過程中連DD頂帽都被反開玩弄了2次! 玩死!沒時間打過程!有機補上!

請問以往捉鼠成功的 Ching, 是做那式? 做"雪域排毒",這组別有相揀,是否難攪?

睇咗好多包膠都講水都係HIGH CLASS既消費, 1K上落閒閒地, 唔係唸住嘆世界都可免則免啦, 費事攪到乜MOOD都無哂

13 12
發新話題