25 1234
發新話題

深喉BG吹吹吹報告

深喉BG吹吹吹報告

昨天休息,食飽飯上深圳,心中計劃波推定吹爆好,又想試新場,又唔想駛太多錢……Cheap就係咁。

諗鬫n耐,去到羅湖地鐵站,由E2出口上地面,行一陣….路經New源、新痕坐、Moon Light城、金Beach(在Moon Light城樓上樓下)…..沿途都有好多龜婆 ……直到國貿,都諗唔到去邊……又想按得好,又想波推吹爆……又想平 …...

最後都係去深喉……打俾 %*call鐘,點知上緊鐘,打俾 !) 就未醒 ……

行落個場,人山人海:_n1: ,有人仲要坐玻璃檯…..入去沖涼,沖涼間已裝上浴簾,是好事,沖完涼行出大廳坐一坐,想先按爪,點知要等……都係人生的第一次,都係直接入房。

由於沒有相好,只好叫是但,由經理發落,叫鱄茯O但入來 ^@,算啦,開始

Part I,名乎其實「按」,卻沒有「摩」,佢用雙手按下按下那些穴位,都算大力都幾準只不過手骨好麻麻…..途中問我是不是做HK Style,當然啦…..仲有其他咩?
點知佢問我想唔想Body或吹吹,嘩!邊有咁好運,一次滿足我所有願望:_n9: ?!

問問價,原來Body或吹吹是二選一,公價300,想要晒兩樣,就可以加一個鐘80蚊,兩炮(一吹一手)…..共銀380

都好…..135分鐘……兩炮

之後都係繼續「按」,卻沒有「摩」 ……

Part II,佢出去咩N熱飲品,再寬衣解帶……慘了……原來是機場,更是我首次遇上咁細小 ……仲要係肚腩大過胸 ……
佢用唔知係波定係肚的地方同我推,扣除個胸之外,佢服務都幾落力,唔係求其 。由頭推到落腳板底。

推完一輪背脊,就為我包膠……仆街!原來唔係用袋袋,竟然係用保鮮紙 ……唔可以用袋咩,原來話係公司規定喎,唔可以用袋,以免BG同客人開大云云…..
真係「環保吹」了……經過幾番冷熱衝擊後,再吹吹吹,就爆……

清潔過後,行出去,就用了10分多鐘……

回來,再按…..吹水….又踩背….又吹水…..BG服務態度良好有禮盡力,只是手骨麻麻,想多D客人回頭,要提升一下

回過氣,就推背,再rpp rdd,手法都ok ,最後反轉,落油炒雀,我再搜佢身,佢真係AA Cup…..再用A Cup撐大,基本上,胸圍對佢係冇咩用 ,但佢粒釘就真係好長 …..

最後手爆,子孫飛到佢條裙度,清潔完又出去攪一輪。
回來夠鐘

行出大廳,出到大堂,唔見晒D人,安安靜靜洗爪20蚊,沖涼埋單走人共銀400

可以話抵,可以話唔抵……有好有唔好

骨評
服務態度:B+
骨技:C+
身材:C-
BM技:B
手技:B+
吹功:B

總評:
用保鮮紙包雀吹就真係麻麻…..一係就唔好用,一係就用袋袋。
BG身材好麻,BM好難叫客人回頭,但吹功唔錯,不過手骨又麻麻,
建議推銷吹吹,唔好BM,同時要提骨技

JOJO:詳盡報告. 仲係AA級(CUP). 點都要加你分啦

尋尋覓覓,始終都會搵到食......

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-10-29 21:10 發表
昨天休息,食飽飯上深圳,心中計劃波推定吹爆好,又想試新場,又唔想駛太多錢……人Cheap就係咁。

諗咗好耐,去到羅湖地鐵站,由E2出口上地面,行一陣….路經New源、新痕坐、Moon Light城、金Beach(在M ...
師兄~你個評分度無左囡囡個樣貌ge~
o ng ok ar?

個樣:B
大部份人通常都唔會彈的那種

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-29 21:33 發表

多謝愛神兄深喉AA級(cup)報告 . 呢個場睇人出報告就多啦(你都出唔小啦 ). 自己真係一次都佢未去過 .
「深喉」呢個場可以話係入門級的機場…..另一間係「廣東海」,去得都好少會遇上不快事件,適合偷跳又或時間唔夠之人士…..

當時我想去HK$,但下午時間去……會食二手Lin…..我習慣早班剛返工時間去的……

如果我可以去CA就好了……………駛鬼去「深喉」咩

下星期我去試新場!

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-29 22:40 發表

哈哈哈!  愛神兄 你個環保吹包膠好攪笑!
去咁多場, 只聽過正宗環保吹 / 袋袋吹, 真係未聽過保鮮吹,
請問咩feel呢!
小弟係HK$都試過長平公主做波推,  完全冇feel,: ...
流水師兄~
長平公主係幾多號ar?
我上次去港$~囡囡玩得好放~漫遊全身~
但最bad feel o既反而係locker仔&個部長~
locker仔全程系度玩手機發呆理都唔理我~
個部長就好似答我一句都懶得甘~
剩係快快催我入房

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-29 23:52 發表

師兄 你唔係諗住我會記得長平公主咩no.呀!
最近去左3次, 囡囡都俾漫遊! :victory:" /> :victory:" /> :victory:" />
好呀! Locker 仔唔理你, 你又唔使俾tips, 有咩問題呀!
果度D部長/主任係咁架啦! (已前冇 ...
甘又講得岩~
不過個feeling唔太好~
有間新場雅頓(港都)一條龍由locker仔到部長經理到囡囡~
服務態度都好好~感覺賓至如歸d~

#13港都 一條龍幾銀?我要部長:heart:

引用:
原帖由 yat 於 2008-10-30 00:42 發表
#13港都 一條龍幾銀?我要部長:heart:
港式$208-$30 coupon=RMB$178

25 1234
發新話題