23 123
發新話題

新仔今日出城了

新仔今日出城了

由於最近看各師兄的報告太多,上了腦.
所以今天決定單人去了長安龍島匯.
去到深圳12:10分,行過去8號站頭,我吊....剛走了一班車,送車尾
咁唯有搭12:30車啦..........
沿著高速公路去,大約在1:15分遠遠看見蘿蔔兄常提的家鄉雞.
我想我快到目的地.
下車後,再坐10元的士去龍島匯 (完全聽足蘿蔔兄說話去做,聽自己阿媽都冇咁聽話)
我入到去跟知客講要沐足,知客問我為甚麼不做按摩,我跟她說,我冇玩過沐足,想試下
入到房,部長問我有冇相熟技師,我第一次來點會有呢
跟著部長話普通女50元80分鐘,要靚女加多8元 (我心想8元,無謂為了省果8元,一陣比隻 我,我未死)
在等女果一刻,我腦海突然勾起蘿蔔兄果兩篇驅風報告,個心突然寒了一寒
好彩入來條女都幾後生,有D波路,但不大,皮膚幾滑
好.............開始按了......浸腳,鬆大腿,腳底..................點解按得咁正經
如事者,80分鐘快過去,條女問我加不加鐘(我心想咁山長水遠來到,冇野玩喎,加多一粒又不是很貴,又有時間)
好.............one more time
跟著條女打呵欠,我問你好累,好眼訓咩
她說一日只訓5-6小時.
好....................我即時拉她入我懷中一起訓
順手探探路先,隔著外面渣波,ok ..................但申手入去渣,唔比............格我手
摸佢大腿........OK,順移小腿內則.........她說癢
餘下時間都是擁抱睡.
我的JJ就係咁坐冷板,條女不聞不問,又不向我JJ打招呼,有得它自生自滅
到埋單時候,我比了150她,原本叫她不用找我,餘款32元作小費,點知她又找回我.
那我唯有比20小費算了.
然後出門口轉左直行,過條馬路去乘大巴回深圳了:smile1:

kkbbq:山長水又遠失敗報告  加番20分當鼓勵

引用:
原帖由 kelvinwy 於 2008-9-13 00:35 發表
由於最近看各師兄的報告太多,上了腦.
所以今天決定單人去了長安龍島匯.
去到深圳12:10分,行過去8號站頭,我吊....剛走了一班車,送車尾
咁唯有搭12:30車啦..........
沿著高速公路去,大約在1:15分遠遠看 ...
k 兄 , 你咁就返 sz 嗱 ?!
點解唔試下推拿 ? 搵返你想要 d 野.

專程去就咁整個沐足

龍x會正足有信心保證 驅風機會很低

我第一次去長安,其實個心都有D驚
加上我只兌換了430人民幣同400港幣在身.
我又怕唔夠錢玩

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-9-13 00:47 發表
專程去就咁整個沐足

龍x會正足有信心保證 驅風機會很低
龍倒會須然驅風機會很低, 但出唔到野既機會好高.

係呀!!!!!!!!!!各師兄,我忘記講,現在下午冇CAT WALK SHOW看 ,原因係冇乜人看同掃黃啊

引用:
原帖由 kelvinwy 於 2008-9-13 00:56 發表
係呀!!!!!!!!!!各師兄,我忘記講,現在下午冇CAT WALK SHOW看 ,原因係冇乜人看同掃黃啊
掃黃--- 請問有沒話個風到到幾時
Thx

引用:
原帖由 33 於 2008-9-13 01:01 發表

掃黃--- 請問有沒話個風到到幾時
Thx
條女又冇講,不過個人經驗話我知,應該過了國慶10月1日才可以安心D

23 123
發新話題