12 12
發新話題

新人報到

新人報到

早幾日先在此板開了AC,今日才成功收到電郵激發帳户 .
由下午1:00 ,看大家精彩報告:good2: ,看到現在近7:00.
你地D報告真係好正,搞到我鳩痕痕.
好想單拖去長安,但自己又冇試過離開過深圳,去到咁遠地方玩.
不過果D乜匯乜匯的正足又咁精采.
點好呢
以下是我去開地方
綠色家園:
我成日去綠色家園的,人地係正骨場,比我玩到變了邪骨場.
有一次飲到貓左上去,手多多摸條女,比條骨女向部長投訴我.
吊佢老味,搞到我個朵響卵晒(sh*t!!!!!!一夜成名)
呢個場我注定不能再立足了.
老地方:
D女都幾OK ,但只識打飛機,完全唔識按.
新都:
女好壞一半半啦!!!!衰在不能較暗D燈,搞到差不多每一個服務員,部長,經理,技師,上上下下都見過我條七

kkbbq:處男報告  利利是是  加八分

單拖去長安囉!!
呢度個個都係咁架咋!
膽粗粗上去 但係上面d架部好易上手架咋!
一落車行3min就有野玩

有一次飲到貓左上去,手多多摸條女,比條骨女向部長投訴我
搞到咁大件事

各位C Hing:我有D野想問,首先是水刀鬆大比問題,第一除了在大廳鬆外,有冇附設其它獨立鬆大比房呢?
因為鬆得咁high,真係扯旗扯比人見到喎 第二問題:鬆大比的姐姐,有冇相選呢?
小費又應比多少呢? 是否一開波就說明玩幾多個鐘,還是差不多做完一個鐘,再加呢?
邊樣程序比較好呢?
請各C Hing 請教

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-9-9 21:14 發表
有一次飲到貓左上去,手多多摸條女,比條骨女向部長投訴我
搞到咁大件事
我飲大左,好大獲的,常會失去理智,做D平時唔敢做的事(當然不是犯法的事)

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-9-9 20:40 發表
單拖去長安囉!!
呢度個個都係咁架咋!
膽粗粗上去 但係上面d架部好易上手架咋!
一落車行3min就有野玩
我本人有去三沙一水,龍崗,橫崗,沙灣,沙頭角的深厚根基.
但長安沒有去過,現只知在8號位坐大巴,三角車站下車.
至於邊間正足玩得爽,邊段時間去好,點玩法,邊間正足D女索,乜野NO好.
好多問題,我仲探索緊本論壇啊

引用:
原帖由 kelvinwy 於 2008-9-9 19:14 發表
早幾日先在此板開了AC,今日才成功收到電郵激發帳户 .
由下午1:00 ,看大家精彩報告:good2: ,看到現在近7:00.
你地D報告真係好正,搞到我鳩痕痕.
好想單拖去長安,但自己又冇試過離開過深圳,去到咁遠 ...
"顏色花園" 好耐之前有一個第二間場既bg帶我去過, 果時係加10蚊可按多一個鐘, 唔知依家重有無 ?

ching 落場之前要熟讀球例, 成日handball梗係比人黃牌警告啦 !

ca唔係你想像中咁遠, 計埋車費比你係sz以上果d場玩重划算(純屬個人意見, 並無貶低sz場之意), 同埋果度d球例比較鬆, 但當然你要懂得尊重對手啦.

謝謝師兄分享

請灌水愛好者留意
http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=55579&extra=page%3D1&page=2

今次勸喻  下次扣分  多謝合作

12 12
發新話題