22 123
發新話題

谷九氣,火撚滾之行

谷九氣,火撚滾之行

估唔到尋日既遭遇同大象兄流水兄既一樣,無運行!!!

時間係夜晚12點,係皇岡已經好多人 ,一過關,就諗住行去已plan好既皇后大盜,因為見呢排甘多ching講皇后式 ,就一試啦!點知一到門口,華 !!!甘多人係大堂既,心諗,一定好多人啦,話哂都禮拜六,都唔知一陣要等幾耐,算啦,再諗下去邊...突然醒起有ching post過會記有過幾好既bg ,可以係大堂鬆完爪再上房dup骨,又可以玩互動,會記又唔係大場,應該無甘多人,好,轉去會記!!!

行到會記,係更衣室已經好多人,有7-8個ching,沖完涼,出大堂坐,華 !!!位都無得坐,要上閣樓,坐低左,睇睇,原來大多數都係一pairs pairs黎既 !見甘多人,即刻叫服務員過來,問個bg係唔係度,轉頭答我話係度,而且仲得閒 ,e!!!睇黎今日有d骨運wor~

bg到啦! e?點解同ching形容既有出入既 ?可能各花入各眼啦!唔緊要,最緊要service好!佢一埋位,我就話係朋友介紹,佢問我朋友幾耐之前黎過?我話就上個月,佢話果個唔係佢,佢番左15日姐! 唉!原來已經走左!唔怪得甘易輪到啦!全程鬆爪正經到暈 ,差唔多完啦,要為下一part作好準備,再運用自己既記憶力,記到兩個bg既no.,叫服務員check,服務員話1個返早班,1個上緊鐘, 唉!好啦,靠自己輪牌啦!

話做日式,上到房,輪到個c9 ,江西人,廿8,9到,講白話唔正,先按背,倒油推,期間又屈手又屈腳,我話係乜新招式?佢話係揉合中式同泰式既招式!痴九線!而家玩jam歌牙??!! 我話頂唔順,你都係做番日式啦!佢話日式都係甘,不過幫你推埋油姐!你唔屈得,甘我就甘同你按下啦!佢既語氣同態度簡直令我反感:_n11: !連摸佢都唔想甘! 算!我大人有大量,dup Q完走人!

轉身按正面,到甘上下按前烈,完全唔q識按,唔知係咪對佢無好感,佢按荔枝都無反應 ,佢開始唔耐煩,佢話乜你甘後生就唔得呀!我話不如你rup下佢,卒下個頭,佢話如果你得,唔卒都起啦!仆你個街!講乜駁乜,簡直火撚滾 !!!最後俾佢落油好辛苦先搞撚掂 !!!

佢洗完手返黎,同我講話有個客搵左佢做call鐘,話走先得唔得!又唔一早同我講:_n11: !本來按得好都無所謂!我見仲有4個字先夠鐘,不過佢都心不在此,算撚數:icon9.gif: !為免不愉快事件,我照簽100俾佢!當我跌撚左,點知佢話唔夠,要簽多30!!! 我話已經俾多你!佢話公價係130!!!心諗,仆你個街!我又無搞你,又按得唔好,仲要簽多30!我就同佢講話我俾開100!佢話甘你出左舒唔舒服?我都費撚事同你爭拗,谷九氣,當俾撚左乞兒   !!!最後搞撚到locker仔果10蚊都無俾!事後真係後悔!早知簽50蚊去過第間好過!!!

埋單-138+130+30=298! 你老味,兌換番港紙,成330! 連埋車費,係香港好撚過!

ching唔好怪我爛口,真係好撚慶!!!

BG no. ^%#  不吐不快!!! 各ching請小心!!!
kkbbq:果然係一個超谷撚氣報告  唔加你分  等你仲谷鳩氣
講吓笑啫  加20分

大象兄,佢臨尾仲笑笑口俾張卡片我,叫我得閒搵佢做call鐘,仆佢個街,我黎手就撕爛左!!!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-9-21 21:54 發表

下次再有咁嘅pk囡囡  要企硬D呀   
係喎  你可以在此公佈個pk囡囡no架喎   等其他師兄防範吓 又或者去玩吓佢都好吖   
大象兄,我已經公佈左個pk既no. 係個帖啦! 希望其他ching小心d!

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-21 22:07 發表
咁師兄比o左$160貼士!?
just兄,果30蚊係鬆腳架~

雖然好正經,不過都好俾心機,所以簽30鼓勵下~

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-9-21 22:20 發表

哇!!!幾時公價變左130架, 係咪pkbg當師兄你係水魚呀?
有次個bg要簽120, 佢話出糧tips係出港幣, 簽100人仔佢地收100港幣, 所以要簽多d比佢....

不如我地星期六日輪流找呢個技師, 然後每人按兩粒鐘, 比10蚊tips

引用:
原帖由 cityofteddy 於 2008-9-21 21:48 發表
大象兄,佢臨尾仲笑笑口俾張卡片我,叫我得閒搵佢做call鐘,仆佢個街,我黎手就撕爛左!!!
梗係喇,佢見你好蝦。咁唔x滿意都仲比多過公價30皮,肯定掩住半邊咀笑

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-9-22 00:06 發表

Ching, 小弟骨齡尚淺, 請問會記全名係乜?
同埋, tips 俾幾多係由客決定, 我覺得你簽100已經俾多佢!!  唔簽多30又點? 係咪會call 打手黎?!   
牛兄,全名係 會-講-成.

22 123
發新話題