17 123
發新話題

新手都黎一個東方夏威夷報告先

新手都黎一個東方夏威夷報告先

岩岩響第二邊POST 左個REPORT, 順便響度出埋先

岩岩個WEEKEND同D朋友去左東方夏威夷試試 (平時我去開水立方)
我果日就無過夜, 食完野, 沖完涼約9點幾上到休息大堂, HEA 到十二點幾一點至閃人

LOCKER位置不太大, 多人少少響同一行LOCKER的話都會無乜位企
入到沖涼房, 我覺得個水池真係比較細.....真係人多D 都會棍撞棍
另外水池中間有一串浮波真係好騎呢, 要過另一邊都要穿過去至掂
不過都有幾款水力按摩野玩下, 都幾過癮
另外我個FD 沖涼果陣比個擦背叔叔調戲, 問佢擦唔擦背

講番佢個場, 大堂感覺上都OK既, 岩岩裝修完全部都好新淨, 唔算太大,
每排位之間的空位都幾多, 感覺上都幾闊落
大堂技師就剩係見到幾個, 都係青春可人, 不過無奈地我揀鬆腳就派左個男技師來...唉....
反而美容師有D幾好似標緻

至於按摩技師我就覺得一般, 可能我果日骨運麻麻, 揀完相上到房, 完全係2個人來的(年紀同藉貫都唔同, 你話死唔死), 我個fd仲攪笑, 後生女變左個嬸嬸:_n1:
後尾我就揀左泰式, 力度方面都唔係好夠....我果個直頭問都無問我夠唔夠力, 全程仲要唔多笑兼無乜出聲, 根住佢地仲要睇錯時間, 到落鐘果陣至話發覺好多位未按, 之後係咁二按幾下就收皮:Q

另外最騎呢就係間房棧燈一係開一係關, 係無得較暗的! 如果熄埋電視熄埋燈, 相信伸手不見5指
同埋間3人泰式房都細細地...3張床幾乎貼住咁滯, 我有個FD太肥, 霸晒成張床, 攪到個技師無位坐, 要坐係我張床度按:cool:  

最後埋單每位230左右 (泰式雙鐘+大堂), 感覺上唔係太值, 我情願比多少少錢返去我個主場水立方.....

另一個報告有c兄報料似金海棕泉係咪真ga

另外仲要一提, 呢度簽大堂的小費好蝦人....
佢得20, 30, 50 比人揀

引用:
原帖由 leofong 於 2008-7-29 01:01 發表
另一個報告有c兄報料似金海棕泉係咪真ga
金海棕泉我未去過, 所以答唔到你....
不過D 椅就真係幾大張幾舒服, (張椅)唔比水立方遜色
不過就真係幾暗.....

引用:
原帖由 yamato82 於 2008-7-29 01:04 發表

金海棕泉我未去過, 所以答唔到你....
不過D 椅就真係幾大張幾舒服, (張椅)唔比水立方遜色
不過就真係幾暗.....
可以睇主頁對比一下
http://www.saunaguide88.com/shopview.php?shopid=107

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-29 01:04 發表

謝謝師兄初試啼聲報告。

來了男技師,師兄點解唔換呀?

現在也是電腦選技師?還是相片貼在大廳?

以前日式房好正,唔知而家點呢?有沒有試其他設施呢?
我見佢又無做錯咩就彈佢, 好似唔係幾好意思, 一時心軟就.....照單全位
我個fd 仲要響我面前即時叫部長要女技師, damn~~~~~~~~~
不過大堂技師領口都幾高, 鬆腳都應該無乜眼福, 各位師兄唔好太大期望

佢而家係電腦揀相, 有2台機放響大堂, 可以慢慢揀
果日我就無試其他設施, 可能另有驚喜都唔定

引用:
原帖由 leofong 於 2008-7-29 01:07 發表

可以睇主頁對比一下
http://www.saunaguide88.com/shopview.php?shopid=107
如果咁樣對比, 東方夏威夷個大堂無咁豪華.....
暗好多

我比較抗拒男技師按摩

17 123
發新話題