35 12345
發新話題

第一次出報告(水刀各制)

第一次出報告(水刀各制)

睇左咁耐報告又問左咁多問題,係時候要出返d report 啦,不過我唔多識寫,有咩唔o岩請指教一下。
幫親過4-5次水刀各制,都係按香薰同鬆腿。感覺唔錯,個場都幾係ching 講咁樣,幾grand 幾大,技c 都唔肉酸,不過就冇乜驚喜。
但係上個月月尾去到果度,有個spa consultant 招呼我,佢問我要唔要試下做spa,佢話好舒服,間房同d 技c 都好靚,仲有得睇相。咁我就跟左佢上去睇,d 房真係好靚,有d 似thailand d resort 咁,而d 技c 都靚女,我就問佢幾$,一問之下......原來要498人仔,個咀有即刻 O o左,咁我又笑笑口咁問佢,咁貴有咩玩,佢話按摩會舒服d ,d 油靚d ,有泡泡浴(自己一個浸) ,等等,我再問,會唔會有舒服d o既服務,佢話有,不過要話通常都要俾多300人仔小費,咁我心諗,咁貴係唔係開大? 再問清楚d ,原來係手作仔。算啦,反正都黎左,就試一次,咁我就揀左個大眼睛後生d o既,好似21歲。
入左房之後,佢就叫我除衫按摩,過程就有~品茶 按摩,推油,磨沙,浸泡泡浴,體膜,同咪最後見習試o既飛機操控,好彩佢個樣都算靚女,身材真係好好(不過我多數都係睇樣多d ),如果唔係都唔知出唔出到。kiss 都唔可以濕果隻......Totally 2個幾3個鐘。
總結都可以話舒服,但係真係好貴,唔係問馬會攞到$都唔會有意慾去試多次。
有咩錯誤,請各ching 指教一下

多謝卡卡師兄報告  加20分

謝謝報告~~

埋單~~498+300 ?!
過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 fuliyn 於 2008-7-5 02:18 發表
謝謝報告~~

埋單~~498+300 ?!
係呀, 就係798人仔。所以覺得都幾貴。

$ 798 is too expansive no way

引用:
原帖由 alex卡卡 於 2008-7-5 02:31 發表

係呀, 就係798人仔。所以覺得都貴。
798人仔~做個手作仔~~~
對我黎講係好很貴~~

(李或林)嘉欣~松島~幫我做就另計~~

過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 fuliyn 於 2008-7-5 02:49 發表

798人仔~做個手作仔~~~
對我黎講係好很貴~~

(李或林)嘉欣~松島~幫我做就另計~~
3個都唔係呀, 似胡x兒o岩o岩出道果時個樣,唔算太差啦。
不過緊係kama 果d 好d啦......有o既記得pm 我woo  thanks

798人仔手作仔? ~~~

引用:
原帖由 alex卡卡 於 2008-7-5 02:31 發表

係呀, 就係798人仔。所以覺得都幾貴。
798人仔手作仔貴左啲,有冇得玩青山流水?:_n8:
假波 - 最憎打假波

35 12345
發新話題