發新話題

K庫 ?一會骨感微波仙子

K庫 ?一會骨感微波仙子

早幾日終於的起心肝北上,因無時間關係,至今才出報告,請諒。

約好4月6日中午,到K 庫一試期望已久之高瘦型微波仙子@^ (前#號)。之前係某版友提供佢電話嘅,緊係一早約定做call鐘啦!

準時到,見有幾位師兄沖完涼走,風平浪靜。立刻入房上鐘,囡囡好快到,但係我唔認得佢,因個妝太濃......嚇親我,想彈,但係call鐘,無計。之前係睇AD相覺得佢好正,亦在某次走show見過佢真身,當時淡妝,對版似AD相,加上骨感脚長,同埋係我鍾意嘅A波,故已想搵佢好耐!但囡囡之前回鄉,意為從此無緣一會。

此刻仿似戴咗面具嘅另一人企在面前,但好在仍能從其身型同微波認定係同一人,唔係話樣唔得,係我實在太唔鍾意人化妝,尤其係濃妝。囡囡話唔認得我,好耐無見,我心想我係第一次搵妳上鐘咋,當然我無話佢知。

Part 1囡囡係俾心機做,做咗好耐。我仲一路摸佢雙脚做定前奏。
Part 2囡囡攞油返嚟後,落油用指甲R我背同pat pat好耐,R到起初我抽晒脚根至到後來習慣晒,無feel。心諗一早背脊成身油,啲波推等服務應該skip晒。但之後囡囡用毛巾抹乾我背,再倒奶我背做微波式推背!後叫我反身,我見佢乳頭仍留有白色奶汁,情不自禁去咀上去吸啜!呢次真係飲到奶!我再撫摸佢白滑pat pat ,隔紗摸蜆無問題,但手指伸入底底就遭夾脚拒絕。最後一路飲奶一路隔紗撫鮑下被囡囡KO。

囡囡好施文,如果個妝淡啲效果應該好好多!鍾意骨感,尤其脚長又脚幼嘅應該啱食。

落油用指甲𢱑我背同pat pat好耐,𢱑到起初我抽晒脚根至到後來習慣晒

引用:
原帖由 zoomam 於 2012-4-10 02:35 發表
落油用指甲𢱑我背同pat pat好耐,𢱑到起初我抽晒脚根至到後來習慣晒
係”R”嘅中文字,應該出唔到亂碼,我試下改。

回復 2# 的帖子

版主嘅頭像條女好索呀!係我鍾意類型!

發仔都係微波一族!

引用:
原帖由 tak1699 於 2012-4-10 11:54 發表
發仔都係微波一族!
發仔.  樓主佢唔會食架啦....

引用:
原帖由 曉士 於 2012-4-10 12:26 發表

點解呢

引用:
原帖由 曉士 於 2012-4-10 12:26 發表

好耐之前食過發仔啦,服務好得!

發新話題